lauantai 29. tammikuuta 2011

Sammakonkutua :D

Se näistä tulee palluroineen mieleen!
Ne siniset painajaiset muuttuivat näin. Poistin päästä lakkaa noin puoleen väliin kynttä. Sitten töpöttelin vaaleampaa sinistä ja harmaata vielä päihin. Tein siis liukuvärjäyksen. Sitten eimasin mustalla konadkuvion kokokynnelle. Lopuksi kiinnitin päälyslakkaan strasseja, sinisiä ja vaaleansinisiä, sekä mustia glittereitä, Tiimarin suurta askarteluglitteriä.  Mikään mestari en konadlajissa ole, päistä loppuu kuva kesken ja joskus menee vinoon jne mutta minua se ei niin haittaa :)

En muistanut ottaa kuvaa tarvikkeista. Mitä muuten olette mieltä, onko tarvikekuva hyvä olla mukana? Ja muutenkin, haluisitteko että kerron mistä konadlaatasta kuva on? Tai muuten yksityiskohtaisemmin miten kynnet teen? Tai onko kuvia ikinä liikaa, mikä on hyvä määrä kuvia? Kysymyksiä, kysymyksiä, mutta näihin olisi kiva saada kommenttia :)
Aion jossakin postauksessa näyttää kuinka minä putsaan konadlaatan ja scraperin, niin ettei kynsilakat sotkeennu pumpulilapussa olevaan kynsilakanpoistoaineeseen. Omistan nimittäin niin näppärät apuvälineet tähän! Saksipuristimet jotka saa lukittua nipistykseen, mutta siitä enemmän myöhemmin :)

Ps. Kissi tuli huitomaan kuvausvaiheessa. Kuvaan päivänvalosta ja vuorokaudenajasta riippuen missä sattuu, ja nyt satuin olemaan kissan lempipaikalla. Niinpä toinen meidän keskenkasvuisista kolleista tuli huitomaan. Kynnet ei siinä niin näy, mutta kissi oli niin hassu! :D







6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse en näe tarvetta nähdä kuvia laatoista :-)

mary kirjoitti...

minäkään en näe tarvetta siitä tiedosta mistä kuvio on MUTTA lakkojen nimet kiinostaa ainakin :)

JanettePunk kirjoitti...

Itseänikään ei kiinnosta niiden laattojen numerot, mutta onhan sillä "koodilla" helpompi metsästää jotakin tiettyä kuviota jos juuri sen haluaa.

Mary: Hyvä kun sanoit, enpäs ole edes ajatellut asiaa! Pitääkin alkaa laittaa ylös, Kiitos! :)

elna kirjoitti...

Tosi ihanan siniset ja glitteriset kynnet :o mulla ei oo myöskään tarvetta nähdä konadlaattoja kun itellä ei vielä resurssit riitä semmosiin välineisiin :D

Heidi kirjoitti...

ooooooo nätit!
Mä luen mielelläni laatan numeron, ja ainakin käytetyt tuotteet, tarvikekuva,ei pakollinen, mutta ei huonokaan asia :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos elna ja Heidi :)
Nää oli tosiaan itselle sellaiset "ihan kiva" joten lähtee tänään.. En kestä tuota tummansinistä :D

Kyllä ne taitaa kaikki hyvä olla vaan listattuna, sitten on kaikille hyvä :)