tiistai 25. tammikuuta 2011

Lukijamäärä kasvussa!

Nyt on jo kahdeksan lukijaa, hienoa!
Ajattelin että kun lukijoita on kymmenen niin järjestän arvonnan. MiMax on luvannut sponsoroida arvontaa mukavalla palkinnolla, joten kipinkapin liittymään lukijaksi. Palkinto sanotaan sitten lähempänä ja Vain lukijat voivat osallistua :)

Kävin pitkästä aikaa pikkukaupungin parhaan kynsilakka valikoiman omaavassa Seppälässä. Oih ja voih kun oli tullut uusia sävyjä ModelsOwn iin ja Wet'Wild ja siihen yhteen seppälän merkkiin (mikäsenytolikaan).. Oi sain ihanan vadelman sävyn ja violetin ja sinisen ja ja.. Pitää laittaa kuvia, on ne niin ihanat. Kun on pitkä tauko ettei hanki lakkoja, niin tulee hirvittävä himo päästä kokeilemaan kaikkia. Nyt on Sonnelan kilpailun Väripläjäyslakat sormissa, en halua heti niistä luopua. Sen verran monimutkaiset olivat tehdä, värit ovat  mieluiset hempeät ja kerrankin sain tehtyä oikein tarkasti siistiä jälkeä! Hyvä minä, tätä rataa pitää jatkaa :) Väripläjäys- sanana, minulla siitä tulee mieleen roiskeet ja kirkkaat värit, mutta ihan toista on kuitenkin toteutus :) Mitäs teillä tulee siitä mieleen? Millainen mielikuva?
Osallistun siis kahdella kuvalla, värilliseen ja mustaa valkoisella kuvilla. Palkinto on hillittömän hyvä, 90e arvoinen Konad setti. Nyt vaan peukut pystyyn että mun lakat miellyttävät Sonnea. Toki osallistuvia on varmasti paljon! Ja paaaaaljon mahtavia minitaideteoksia! Lätkäisen kuvat heti tänne blogiini kun mahdollista, etukäteen niitä ei saa julkistaa.

Viikonloppuna pääsen taas tekemään kynnet Annelle. Ajattelin tummansinisellä pohjalla kelta-oranssit lieskat. Rok rok, katsotaan mitä niistä tulee :)

Tässäpä tämän kertaiset löpinät. Peukkuja kaikille kilpailuun!
*RvaM.

5 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Kuvia uusista lakoista odotellessa.... :)

Anonyymi kirjoitti...

Noniin kymmenes lukija ilmoittautuu :) Katselin noita sun aikasempia postauksia ja hienoja kynsiä täältä löytyikin oioi :D ootan innolla tota kuvaa niistä väripläjäys- kynsistä, luin jo aikasemmin tosta kilpailusta ja kuulostaa tosi kivalta :P

JanettePunk kirjoitti...

kyl kyl Elli :)

Katy; Kiitos ja tervetuloa seuraamaan mun "taidettani" :)
Heti 29 pvä, klo 12 laitan postauksen kisakynsistä :)

Anonyymi kirjoitti...

moikka moi !!tuskin maltan liekkejäni odottaa....nuokin merelliset joskus sitten tahdon kauniit ovat ja siistiä työtä.voi sun malttias ku jaksat pisteet sille...

JanettePunk kirjoitti...

Anne-anonyy,i! Katotaan mitä niistä tulee kun en oo ennen tehnyt :) Kiitos!