keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Vanhaa ja kulunutta :)

Pääsinpä vihdoin testaamaan 3D muottejani kunnon akryylillä. Värilliset jauheet joita tuli aloituspaketissa ei olleet mistään kotoisin. Niissä kuvio ikäänkuin lässähti ja sitä oli vaikea saada edes sutiin! . En ymmärtänyt mitä tein väärin, kunnes eilen sain kynsikamultani kunnon kirkkaaksi kuivuvaa Millenium-merkkistä jauhetta. Johan terävöityi kukat! Ihanaa! Muutenkin pääsin eilen tekemään kynsiä akryylistä. Eipähän se vaikuta ydinfysiikalta, mutta hankalampaa toki on kuin geeleillä. Minä ainakin pysyn niissä, mutta muille voisi vaikka akryylillä alkaa laittamaankin :)

Käväsin siis eilen tekemässä musta-kulta folio lakkaukset ystävälleni. Rouva oli kovasti iloinen ja minä varmaan vielä enemmän! On se vaan mukavaa saada toiselle onnellinen mieli :) Tämä kamu tekee akryylimuoteilla kyntensä ja minä näppäränä huolsin muutaman kynnen ennen lakkoja. Mukavaa kun on koekaniini nyt kenelle koittaa kaikkea hullua mitä itselle ei ole juuri sillä hetkellä mahdollista :D Samalla tehtiin vähän kynsikoristeista jne vaihtokauppoja. Rikastuin 3D koristelukynällä ja erilaisilla tarroilla sekä akryylijauheella. Jeejee!  Otin tässä muuten kuvan lakkalaatikostani. Vanhan näköinen ompelulaatikko. Sopii meille kun talo on täynnä vanhaa ja kulunuttta :) ..josta aasinsiltana asiaan..

Halusin tehdä ehdottomasti valkoiset ruusukynnet. Tein eilen kullanväriset ruusut lisänä lakkauksiin ja olin niihin niin ihastuksissani että tänään oli pakko saada itselle. Kuva kaverin lakoista tulee myöhemmin.
Alotin lakkaamaan valkoisella  orlyn lakalla. Raitoja tuli ja tämä on ainoa vitivalkoinen , ei metallihohtoinen (eli cremekö?) lakka minulla. Hirvittävän näköistä! Vaikka lakka kuivuikin nopeasti, niin tasaista en meinannut saada millään! Sitten kun vihdoin sain ne tasaisesti lakattua niin huomasin kauhean vekin kynnen päässä- en aloita alusta, en. Viilaan vain lakan päältä ja paikkamaalaan päälle. Sipaistuani lakkaa kuluneeksi, mieleen tuli meidän TV taso eli tämä toimi inspiraationa tälläkertaa:
Tein siis kaikista kynsistä kuluneet, paikkoihin vähän harmaata sävyä Wid and Crazy pullosta. Sitten askartelin kirkkaasta akryylijauheesta muotilla ruusut kynsiin ja lopuksi dottingtoolilla pilkkuja. Ruusut lakkasin ja pilkut tein Yssyn punaisella mattalakalla... Tuonkin sanan (DottingTool)  saisi suomentaa jotenkin, mikähän sen virallinen nimi on? Sanokaas mullekin :)


Kukkuu! Kukas Yssy-pullon korkista katselee :D

Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen kynsiin. Olen hinkunut valkoista pohjaa lakkauksille joulusta asti kun monet teki joulukynsistä valkoisia,ja kuviota muuten,  niin kauniita tuli! Ja kun aloin lakkaamaan, muistinkin heti miksi en ole omaani käyttänyt. Nyt pitää ehdottomasti hankkia uusi valkoinen lakka, ja sinisetkin on vähissä. Kyllähän puutetta on! Noh, josko ensikuun alussa menisi käymään Seinäjoen puljut läpi kynsikamun kanssa :) Ihanimpia on kaikki halvat yllärilakat. Näihin kuuluu ehdottomasti tuo Yssy-merkkinen mattalakka, todella kauniit sävyt!

Sitten vielä se kuva ompelulaatikotani. Alimaisessa kerroksessa on nail art-lakat. Ne vie melkolailla tilaa joten voisi olla muualla. Mahtuisi ehkä kannet kiinni!


Ja viimeisenä: Tänään saapui pakettini Nunnun arvonnasta. Koristelakat on jo menossa eteenpäin! Hyvä lakka, parempi mieli!

Iskeekö sinuun 3D koristeet? Mä taidan olla ihan myyty <3

2 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Jumalaton kasa kynslakkoja !! oooo :)))

http://shoegasmm.blogspot.com/

JanettePunk kirjoitti...

Alimpana on nuo koristelakat, ne vie kauheesti tilaa. En ole laskenut mutta kokoelma on tuosta vielä kasvanut! :D Pitäis varmaan laskea joskus. :)