sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Naapurin neidin koulukynnet :)

Naapurin neitokainen aloittaa huomenna joululoman jälkeisen koulurupeaman ala-asteella joten pitihän sitä kynnet laittaa kuntoon tietenkin :)
Lakkana Orlyn valkoinen ja violetti on joku halppislakka minkä merkki ei nyt juuri tule mieleen. Dottingtoolilla painelin palloja vaan pikkuruisiin kynsiin :)





Omieni värimailma ei oikein miellyttänyt niin nekin piti laittaa uusiksi! Evelynin todella TOD! kaunista violettia lakkaa, tai oikeastaan enemmän pinkkiin menevä violetti.. Mitenkähän sitä kuvailisi edes :) Ihana <3
Koristeet vetelin samalla sinisellä nail art lakalla kuin eilisetkin. Aika mageesti hohti värit kamerassa, ja näistä tykkään muutenkin paljon :)


 Oi voi, huomenna tulee kynsitarvikkeita pitkästä aikaa! Caeasars shopin geeli jota pääsen käyttämään tiistaina ystävättärelleni ja jotakin pientä josta lisää myöhemmin :)
Lisäksi Huuto.netin paketti. Olen tilannut tunnukselta Pitajanmaki aiemminkin. Tämä on yritys, jolla on laadukkaita ja edullisia kynsijuttuja! Testailen hieman foliota ja teen tutorialinkin aiheesta. Pientä yhteistyötä siis! Ns sponorisopimus Jeejee :)

Piti vielä tulla kirjoittamaan että taas muuttui blogin ulkonäkö. Älkää hermostuko! Mä vaan haen nyt sitä täydellistä mikä ei ala ärsyttämään, sitä mmitä jaksaa katsella kauemminkin :)

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille neljälle lukijalleni :D

2 kommenttia:

inkku kirjoitti...

Kyllä noilla kynsillä kelpaa koulu aloittaa! Söpöt! Samoin tykkään sun kynsien .. lieskoista. :)

JanettePunk kirjoitti...

Joo lieskat :D
Niden piti olla kukanterälehtiä! Mutta joulutähdetkin näytti lähinnä.. en ees tiiä miltä :D