sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Pinkkiä ..

 RÄISKYVÄN MUKAVAA UUTTAVUOTTA KAIKILLE <3

Sisustin itselleni uuden "työpisteen".. Vanhalla oli ahdasta ja yleensä kynsiä laittaessa UV lampustani löytyi Gormit tai/ja Bagugan hahmoja. Ne loistaa hienosti sinä valossa! Uusi vinksu kaikille :) Nyt paikkani on siis yläkerran vanhalla tietokonepöydällä ja poissa katseilta. Lisäksi lakat on paremmassa tallessa pikkuisilta sormilta!

Tarkoituksena oli kuvata työpiste mutta laitampa kuvan nyt vielä vain lakoistani ja kuvassa näkyy myös alkuperäinen tarkoitus: kirjanen 1000 kynsimallia. Sitten kun tavarat hakee paikkansa ja saan taulun seinään niin sitten tulee kuvaa harrastepisteestäni :)

Vetäisin pinkin lakan kynsiini aikani kuluksi kun tipit oli aika vaihtaa ja näitä nysäkynsiä ei ollut edes tarkoitus esitellä. No paikkaa vaihtaessa tuli pakollinen inventaario paikalleen. Kolme vuotta on suurinpiirtein tuota kynsitarviketta kertynyt, joten oli hyväkin aika laittaa kaikki paikalleen! Löysin pitsitarranauhaa ja mieleeni tuli heti tämä pitsiä ja pinkkiä ihan sanana. Ihastelin toki kynsiä jo silloin mutta tämä kumpusi sitten ihan alitajunnasta pisteitä myöten! Hyvä etten laittanut helmiä kun sonnellakin näkyy olevan rihstonet! Hyvä minä, todella uniikkia!  No mutta Sonne tietää jos lukee että ihailen töitään :) Kuvassa siis Puolan Rose Nail lakalla väri ja liimattuna pitsinauhaa jota en ole ennen koittanut kuin kerran kun en meinannut saada pysymään. Ja tämä on ihan ensimmäisiäni koristeita, silloin oli vielä hyvät kikat ja liimat hukassa. Tekemällä oppii. Jälleen unohdin ottaa pulloista kuvaa, monesti miettinyt että kumpa muistaisin kuvata käyttämäni tarvikkeet myös .. Jospa ensikerralla :)



Olen nyt kahtena kertana yrittänyt toteuttaa yhtä lakkausta pastelli väreillä, eikä onnaa tarpeeksi siististi. Olen tietysti aika kranttu, mutta ei voi jättää sellaisia sormiin missä ei vaan viihdy, eihän :)

Ei kommentteja: