perjantai 25. helmikuuta 2011

Tattoo! Vihdoinkin!

Olen jo niin kauan suunnitellut näitä kynsiä ja nyt vasta pääsin toteuttamaan. Oli juhlia niinpä helppo ratkaisu, glitteriranskikset, sopii asuun kuin asuun :) Lisäksi kun olin kipeänä niin ei jaksanut laittaa joten tuossa ne meni mukana, geelit on kyllä sikäli helpot. (Nii-in, se ON tärkeää että sairastaessa kotona, aamusta aamuun yöpaidassa on sentään kynnet kunnossa).

Blogikin on ollut nyt kaksi viikkoa kai ihan hiljaa juuri kipeydestä johtuen ja pää suorastaan pursuaa uusia ideoita! Ihanaa taas toteuttaa itseään.. Kun tuo kamera vielä suostuisi yhteistyöhön, ottamaan kauniita kuvia minun kauniista kynsistäni :D

Näissä siis lasteni seppälässä valitsema maastovihreä ModelsOwn lakka nimeltään Grace Green. Nätti pullossa, tummui hieman kynsillä kuivuessaan. Katselin näitä tatuointeja ja koska väri niissä liskoissa oli myös yhteensopiva niin ajattelin automaattisesti että näkyy tältä pohjalta.. No ei ihan niin hyvin kuin ajattelin johtuen lakan tummumisesta. Itse olen kyllä jokatapauksessa tyytyväinen. Lisäsin vähän glittereitä ja kamera näyttää kaikki pikkuvirheet luonnollisesti. Tykkään, tykkään, tykkään! :)




Ensimmäiset kuvat luonnonvalolla ja toiset sitten salamalla. Ihana kotorönttäkin pääsi hihastaan kuvaan :D

Jossakin kysyttiin myös että tatuointi vai tarra? Itse tykkäisin näitä käyttää koska on niin ohut. Tarrat ei ikinä sulaudu nuon nätisti. Jospa nitä saisi pian suomestakin ja nämä lasten tattoolevyt on kyllä kiva vaihtelu! Kirpputorille mars :)

KT-kierrätys facebookissa on myös kasvanut, käyttäjiä on tullut lisää, mukavaa! Ensimmäinen kauppakin on siellä tehty ja lisää odotellessa. Nytkin on myynti ilmoitus seinällä, menkääs tutustumaan!

Kuinkahan näitä kynsiä malttaa poistaa kun tekee jo mieli seuraavia päästä tekemään.. No onneksi etelä-pirkanmaalta tulee kolme naispuolista "uhria" talvilomalle niin pääsee laittamaan muillekin :)

Ihanaa talvilomaa kaikille lomalaisille, ja mukavaa viikonloppua :)

Ps. Lukijoille kynnelle blogissa on arvonta, kaikki osallistumaan, ihana palkinto :)

Ei kommentteja: