sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Tarrataan kynsiin!

Kolmas postaus tälle päivälle. Taitaa olla ennätys. Toivotaan nyt että kone suostuu lataamaan kuvatkin.
Asia ensin.

Posti toi tullessaan perjantaina i-ha-nia kynsitarroja, ei siis mitä tahansa pikkuisia vaan koko kynnen peittäviä. Ja niissä oli mukana mun ehdoton suosikki! Camo-kuosi :) Pelkkä pahvipakettikin on nuon syötävän ihana! <3  Mutta kuinkas sitten kävikään..
Peukunkynsi.. Ensimmäinen kokeilu akryylillä, aika kamala ilman lakkaa :D

Sormet syyhysi päästä kokeilemaan. No torstaina kävin taas lähimmässä seppälässä ja lapset sai valita mulle muutamasta MO lakasta mieluisimman, ja valinta oli Grace Green. Ihan mieletön, ah ja voih!  Myöskään sitä en malttanut olla kokeilematta.
No lopputulos oli tämänlainen:



Tarrat oli aika vaikea mielestäni laittaa. Ne täppäsi helpolla kiinni, ja kun aloin reunojen kuplia lähimmällä työkalulla painelemaan tai kai lähinnä raaputin, (tässä keittiön pöydällä oli joku Lego-palikan tapainen "ase") lähti kovassa hankauksessa kuvio pois. Luulen että tässä on sellainen vika mulla, että koska geelikynsi on aina vähän kuperampi kuin oma, niin reunoille tulee "kuplia". Jos oma kynsi on litteän oloinen tai hyvinkin littana niin tarra luultavasti menee paikoilleen reunoja myöden kivasti.

Ensin olin vähän kummissani näiden kanssa, en tiennyt tykkäänkö vai en, mutta nyt kun katsellut muutaman päivän niin taidankin olla melko ihastunut. Tuo nimettömän ja keskisormen juttu tekee hyvän pidennysefektin, ne näyttää paljon pidemmiltä kuin on. Mullahan nää on nyt aika lyhyet.Laitoin lakan päälle vielä mattalakan joka oli ensimmäinen kokeilu myös, ja siitä pidän :)
Kynsistä tulee mieleen Lady Gaga, ja tuntemattomilta on tullut myös kehuja. Sen verran näyttävät nämä ovat. Ja ei epäilystäkään millaisilla kynsillä menen perjantaina synttäreille :D

Ja nyt koitin salamaläppää laittaa kameraan, siis kiiltävästä paperista tehtyä lärppää salaman eteen niin että kuvat olisivat tasaisemmin valotettuja. Niin, no kun en osaa sitä kuvankäsittelyohjelmaa vieläkään käyttää, kuvat ovat edelleen mitä ovat. No, selvän saa, ja koitan petrata! Kyllä tämä tästä! Viimeistään sitten kun saan jonkun opettamaan kädestä pitäen kuinka se tapahtuu :)

Sitten kirpparilla torstaina löysin vihdoin lasten tatuointiarkkeja, jee! Niistä tulee pian lohikäärme kynnet! Niitähän on ollut monessa blogissa. Pieni Kynsiblogi ainakin ja monimuukin. Tuo nyt ensimmisenä tuli mieleen. En malta odottaa että saan lättykestit lapsille pidettyä ja sitten saan keskittyä itseeni ja kynsiini. Ehkä, mikäli löytyy sopiva elokuva mikä hiljentää tuvan :)

Aikaisemmin viikolla postissa tuli Cesarsin uutta kynsinauhaöljyä! Niin näppärä kyllä tuo kynä. Aikaisemmin en ole käyttänyt mitään omiini, ne pysyy aika hyvinä pelkillä kynsillä. Mutta heti jos on omat kynnet, kynsinauhat on heti ratki ja poikki ja KIPEÄT! Vaikuttaa ihanalta, saa nähdä millaiset kynsinauhoistani tuleekaan :)  Olen  käsirasvaan  todella koukussa ja ehkä ne sillä pysyvätkin kunnossa. Pursotan rasvaa aina ensin sormiini, ja hieron sen kynsinauhoihini ja sitten käsiin.

Lopuksi tarvikekuva. MO Grace Green, Cesarssin pikakuivattajaa ja mattalakkaa, Rimmelin kirkas tarrojen päällä (jota ei kuvassa ole), lisäksi appelsiinipuutikku joka on aina käytössä :) Vihreä muovinen on työkalu jolla raaputtelin kynsiäni

4 kommenttia:

Elli kirjoitti...

Hauskat maastokynnet!

JanettePunk kirjoitti...

Elli, Maastokuosi vaan sais näkyä enemmän kuvassa :)

Hemba kirjoitti...

Aivan ihanat kynnet! Kiva kuosi! Taitaa olla Zoob-palikka kyseessä ;) Näköjään toimii muussakin kuin liskojen ym. rakentelussa :D

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos kynsikuu, joo se ajoi asiaansa :D Ja yhtä ei kaivattu sillähetkellä niin äitskä lainas :)