tiistai 1. helmikuuta 2011

LUE TÄMÄ ENNENKUIN ÄÄNESTÄT! :) Kirpputoritouhuista juttelen.

Alkunsa tämä ajatus sai siitä, että näin kuvissa ihanaa suklaanväristä MO:ta.
Ostin siis pullon itsellenikin. Lakkaus ja kammotus, ei ole mun juttuni , eeehei!
No nyt korissa on kerran käytetty ruskea kynsilakka, ja mitähän mä sillä teen. Harmittaa :/

Ajattelin vaihtoehtoja ja siksi laitoinkin äänestyksen sivupalkkiin. Selvennän  tässä mitä ajan takaa vaihtoehdoilla.

Ensimmäisenä vahtoehtona on kyllä,  blogin yhteydessä (nimettömänä). Myynti-ilmoitukset luultavasti kommenttikentässä taikka laittamalla sähköpostia minulle. No, tarkemmat toimintatavat selviää sitten jos on ajankohtaista.

Toinen vaihtoehto: Kyllä, Facebookissa. Ryhmä jollakin nimellä joka julkaistaisiin täällä. Sinne saisi kaikki liittyä omalla nimellään ja  ladata myytävän lakan, tai tarvikkeen kuvan omaan kansioonsa ja alle muut tiedot, yhteystiedot, hinta yms. ( Täällä voisi lakkauskilpailunkin järjestää jee :) )

Plussia blogijuttuun en keksi muutakuin sen että voi ostaa ja myydä "nimettömänä" eli omalla blogitunnuksilla. Tämä on vaarana aina kun nimimerkin takaa touhutaan, eli huijaukset. Fb:ssä kaikki olisi omalla nimellänsä, mutta nimeähän ei voi yhdistää blogiin jos ei tiedä varmasti jonkun bloggaajan henkilöllisyyttä. Ryhmän jäsenethän eivät pääse lukemaan toistensa profiileita, jolleivat he ole itse niitä avoimeksi asetuksista laittaneet.
Tässä vaihtoehdossa tuskin kukaan kovin helpolla myy jotakin vai rahan toivossa, postittamatta koskaan mitään. Vaikka raha ei ole suuri niin silti se jollekin kelpaa aina. Ikävää mutta totta :(

Viimeistä tuskin tarvitsee eritellä :D

Mutta miettikää ja äänestäkää, aikaa on vain muutama päivä. Meinasin ensin laittaa viikon aikaa, mutta sitten huomasin että koska elämäni on tylsää ja asetonin hajuista, päätin vähentää aikaa. Haluan saada homman käyntiin :)
Itse ainakin olen innoissani aiheesta! Laittakaa kommenttia, ja jos on jotakin tarkempaa tai muuten ette halua tähän yleisesti kirjoittaa. Meilini on nastynnails (at) gmail.com. TAI jos mieleesi tulee jokin muu vaihtoehto jota minä en ole keksinyt, vinkatkaa ihmeessä :)


Ps. Vimeisiä päiviä, muista osallistua :)
http://nasty-nails.blogspot.com/2011/01/arvonta.html

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tooosi kiva idea....kunhan joo kaikki sitten muistavat laita hinnan kohilleen ,käytetty on käytetty jne..mut tosi kiva idea (on muuten liikaa samansävyisiä lakkoja jostain kumman syystä ja voisi laittaa hakuukin jotai tarvekalujaan kynsijuttuihin liittyen tietenkin..

JanettePunk kirjoitti...

Juuri niin.. Mullakin on samanlaisia mutamia ja olis kiva tehdä vaikkapa vaihtokauppaa. Tässä nyt näyttää vaan tuo bloginpuoli saavan enemmän ääniä.. hmm.

Juu vaikka joku maksaa uutena 20e, niin se on silti käytetty, ei uusi, ei siitä halua maksaa 19e :)

Haku juttu on hyvä idea! Ostaa halutaan- palsta.