torstai 24. maaliskuuta 2011

Varoitus! Voi aiheuttaa pahoinvointia herkimmille kynsinaisille! ..ja tuunatut limet.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä.
Hra M. tuli töistä jälleen kerran kädet pestynä viimeisen päälle kovalla myrkyllä. Itse en työpaikkansa käsienpesuaineeseen uskaltaisi edes koskea, voisi irrota vaikka kynnet! Vaihtoehtoisesti käsienpesuun käytetään pyykinpesujauhetta.. hhhrrrhh, vain miehille!
 Otettiinpas kuvat, voi kauheaa, ne on vielä kauheammat kuvassa kuin luonnossa. Tai sitten mä olen vain tottunu..
Veikkauksia, mitä Hra M. tekee työkseen? It-ala vai joku muu? :)



Ja sitten, kun ne limet on niin liisunplääsyn rauhalliset ja herkät niin kylläännyin heti. No eipä niistä sen näyttävämmät näilläkään eväillä tullut. Glitterilakalla lakkasin tipit ja ongin sieltä seasta tähtiä nimettömiin. Ja ne tähdet taisikin joukosta loppua, sen verran harvassa oli. Kovin ovat nättejä holo-tähtiä. Näitä lisää, mutta irtonaisena kiitos :)


Kynnet ovat nyt niin kauniin muotoiset että pitää varmaan lauantaille suunnitella kirkkaanpunaista. Naiselliset punaiset, jos vaikka kengät samaan sävyyn sitten :)

Joku aika sitten tuli Mimaxilta paketti. Pitsitarranauhaa, mustia strasseja (rakastan!), kultaista helminauhaa, ja kynsinauhatyönnin. Toinen pää on myös kapoisa joten eiköhän sillekin käyttöä löydy. Pää on pehmeää kumia joten ei satuta. Itse en voi puutikkuja käyttää, tulee vaan vahinkoa aikaan joten tähän asti olen kynsillä kynsinauhani tökkinyt. Ihana paketti, piristi kyllä sairauskierrettä! :)
Tässä vielä kuva paketista, ja ihme juttu, kukas se taas tassunsa työnsi toisen asioihin :D Miau!

6 kommenttia:

Lisabell kirjoitti...

Miehes vois käsistä katsottuna olla autonkorjaaja.

Pirpana kirjoitti...

Mä olisin veikannut samaa ^ joku autoasentaja tai hitsari? :D

NailHai kirjoitti...

Joo hitsari voisi olla, tai nuohooja. Isäni kädet muistuttavat usein noita, ja hän hitsaa työkseen.. :D

JanettePunk kirjoitti...

Korjaaja aika lähelle, toki vähän isompia kun autot. Kaivinkoneita korjaa ja kasaa. Onhan ne ihan hirvittävän näköiset nuossa kuvissa :D Mutta niin rakkaat <3

Anni kirjoitti...

Jes, nyt tuli oikeat kynnet! Mun miähellä on ja samanlaiset. Rahakkaat!

JanettePunk kirjoitti...

On ne :D