torstai 3. maaliskuuta 2011

Terveiset sairastuvalta!

Täällä jälleen sairastetaan, nyt flunssaa ja kuumetta. Itse olen kuumeelta  välttynyt. Mutta pienien kanssa veivataan junarataa eestaas kun ei pääse pihalle vaikka kevättä olisi jo ilmassa niiiiin paljon, mukavaa :)
Koirahan ei ole ainoa kenen kanssa leikin vaikka kuvaan nyt taas sattuikin, meillä taitaa nuo eläimet olla harvinaisen seurallisia taikka vaan hellyydenkipeitä kun ei saa leikkiä tai kuvata ilman niitä. No suloisiahan ne on ja meidän perheenjäseniä :)

Mutta kynsiin: Löysin sen oman rakkauslakkani! Musta on ollut ennen aina hitti ja pnkki tietysti mutta tämä vadelmanpunainen creme löi läpi heti! Ostin jo aikoja sitten tämän seppälästä, merkki on La Femme Beauty, halpa ja laatukin on sitä rataa sama. Ennen olen näitä käyttänyt ja ei ole samaa ilmiötä tullut. Mutta olenkin noin kolme vuotta jo ollut geelikynsillä ja niissähän pysyy mikä taikina vaan! Näissä oli kulumat jo seuraavan päivän iltana. Paikkamaalauskaan ei valitettavasti kestänyt. Joko en osaa tehdä pohjia kunnolla taikka sitten omissa kynsissä ei vaan pysy samanlailla lakat. Kaksipiippuinen juttu, ennen oli sääli poistaa lakkoja kun ne oli ihan siistit vielä, ja nyt harmittaa kun hienot kuluu :)

Kirpparilta jälleen löysin lasten tatuointeja. Tiimarissa kai niitä olisi muttei tule ikinä siellä poikettua.. No nyt löysin kuitenkin nämä nätit levyt ja näistähän kyllä riittää! Toinen levy on hyvin samanlainen. Jälkihän on vähän kuin leimattu mutta nämä on helpompia mielestäni. Kohdistus menee paremmin paikalleen. Tykkään :)

Kynnet siis lakattu La Femmellä, pikakuivateltu ja pinnat kirkkaalla. Lopuksi tatskat ja sitten muutama strassi. Pakko kertoa vielä kuinka oma pieni puhelinvastaajani (4v) kertoi hammashoitajalle puhelimeen :"... äiti ei nyt pääse puhelimeen kun laittaa tatuointia kynsiin, joojoo, ihan sellasia oikeita  ja plaaplaaplaa" ..kunnes sain luurin itselleni :D

Tulipas nyt juteltua, lopuksi kynnet.. Ja tietenkin toinen kissikin pääsi kuvaan, sattumoisin Miukun päiväunipaikalla on paras valo kuvata. Ja kissithän viihtyy auringossa :)


Väri on kuvissa aivan liian sinertävä, se on todellisuudessa paljon punaisempi, pinkkiin taittava. Vadelma tulee mieleen. Sävyn nimi on Rich  Pink Cream 107. En voi tätä sävyä kehua liikaa <3
Tämä kuva on ihan kauhea, siistimättä otettu mutta valitettavasti ainoa missä sävy on yhtään sinnepäin.Tätäkin väri on oikeasti punaisempi. Toooodella hankala lakka kuvata :)


Tervesiä kaikille lukijoille ja toivottavasti te olette saaneet lomailla terveinä :)

9 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Mä rakastan kans tommosia fuksian punaisia! Oma lemppari Orlyn Hot Stuff: http://nailspotting.blogspot.com/2011/01/orly-mini-hot-stuff.html

Tuolla oli hyvä swatchi :)

Elli kirjoitti...

Tää väri oli kyllä paljon parempi luonnossa, hankala selittää, tää pitäis nähdä itse ;) ihana :)

JanettePunk kirjoitti...

Heidi, tosiaan, olisko fuksia oikee sävy! Mä oon vissii vähän huono näissä :D Oliskohan tuossa Orlyssa parempi pysyvyys, olis niin magee kesällä kun vähän ruskettuu. Lue: On kuin papu kun näkeekin auringon :)

Elli: Eiks ollutkin ihana :)

JanettePunk kirjoitti...

Ja katsoin tuon linkin, ei voi muutakuin huokaasta, I-HA-NA. Nyt sain ensimmäisen must have lakan! Pakko laittaa muistiin oikein :)

Heidi kirjoitti...

Eiks oo,ihanan räväkkä :)
Mä oon tainnut käyttää tuota ite (koko kynnellä)viimeksi kesällä, mutta kyllä mun mielestä Orlyt on laatulakkoja ja hintansa puolesta sietää ollakin.

Danielah kirjoitti...

Moikka, hienoja kynsiä teet =) Itse teen akryylikynsiä, ja yritän jonkinmoisia lakkauksiakin saada tehtyä. Käy katsomassa, mielelläni ottaisin palutetta vastaan muiltakin kynsi ihmisiltä, löytyy sieltä aiheista ku kirjoitan kaikkea muutakin höpönlöpöä =)
http://www.chicksdigsfashion.blogspot.com/

Ps. Tosi kivan näköisiän =)

JanettePunk kirjoitti...

Moikka Danielah! Nyt on hiljennyt vähän täällä kun on joutunut sairastaan paljon.. Kiitos kehuista :) Mielelläni kävääsen kurkkaan blogiasi, tervetuloa lukijaksi tänne :)

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

Onpa hienot, hyvän väriset! :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos Minna, väri on kyllä ihana, nyt sain uudenkin samaa sävymaailmaa edustavan lakan joka pysyy vhän paremmin :)