perjantai 25. maaliskuuta 2011

Stiletto Red

Rakastan näitä!
Punainen, ovaali ja glitteriä, ah!
Glitteriä laitettuani tuli lakan väristä mieleen China Glazen Ruby _jotakin_. En muista sävyn nimeä tarkemmin, mutta joulun  aikaan ihailin sitä monissa blogeissa, niin herkullinen. Ehkä tämä on nyt tsi CG :)

Kynsissä Rimmelin Stiletto Red, leimaten mustat ruusut. Laatta ei ole konad-merkkinen, vaan joku kulmikas laatta, merkkiä en tiedä. Lakan päälle on töpötelty punaista glitterä joka näyttää kuvassa röpöltä, eli siinä kohtaa sitä on. Ja mustat strassit. Olipas muuten strassikynä huono nuossa, se jätti valkoista väriä strassiin. Voi toki johtua siitä että poika pääsi piirtelemään sillä. Teroitin kynän uudelleen ja koitin painaa mahdollisimman varovasti niin jälkeä jäi vähemmän. Onko muut huomanneet samaa juttua?

Olen aiemminkin kertonut että Cesarssin pikakuivattaja tuoksuu voimakkaalle, mutta siihen on jo tottunut, ja ei se pahalle kuitenkaan haise. Hajusta en välitä koska laatu on niin priimaa! Mutta pakko kertoa kun lakattuani kynnet menin Mr M lähelle, tuli kysymys että onko mulla tuoksuvaa kynsilakkaa, vadelmantuoksuista? Melko hauska huomio siitä, eipä olisi hajusta itselleni tullut mieleen sama mielleyhtymä  :D

Ja tässä kalmanvalkeat sormet, olkaa hyvä!



Kissistä alkaa tulla vakio.. Ilman sitä ei saa kuvaa otettua. Tai jompaakumpaa niistä :)

Leppoisaa viikonloppua kaikille :)

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ruby Pumps :)
Se on mielettömän ihana punainen glitterlakka. Saatoin jopa nimetä yhden blogin sen lakan upeutta kunnioittaen.. :D

JanettePunk kirjoitti...

Hih hii! Uskon! Mä olen vielä niin vihree etten ole edes nähnyt sitä luonnossa! Laittaa polvilleen varmaan :D
Niin säkin oot punaisien kynsien kavereita :)

Anni kirjoitti...

Katselin kuvia minäkin, tekstistä en ymmärrä hölöyksen pöläystä. Todella kauniita kynsiä. Tämän kuvan taustalla on myös komea kissa. Liekö Tapio vai Kari.

JanettePunk kirjoitti...

No Annikin se eksyi tänne, tervetuloa :) Kissitähän tuli tuttavallisesti Mauku. Ja Karista tuli Miuku :D Kiitos kovasti kehuista ja terkkuja vähintään yhtä paljon <3