sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Sunnuntai 19 pvä.

Ajattelin että on tylsä kirjoittaa blogia vain siksi että tein uudet kynnet tai koristelin kynteni taas.  Siispä selailtuani jälleen pikku vihkosta jossa on 1000 mallia koristeluun tulikin mieleeni että jospa koittaisin mennä vihkoa järjestyksessä eteenpäin. Kuvasta kopio omiin kynsiin. Siinä tulisi koitettua väkisin uusia juttuja ja värejä. Oma värisilmäni kun on niin tylsä .. sinistä, pinkkiä, mustaa.. sinistä, pinkkiä, mustaa.. jne :). Mielikuvitus on aika heikko. Ja kynteni on pääsääntöisesti pitkät kuten vihkosen kuvissa geelien ansiosta.

Kun aloin noin kaksi vuotta sitten niitä itse tekemään niin on muutamia haja viikkoja jolloin on omat kynnet olleet lakassa mutta sitten taas on geelit tulleet tilalle. Niiden ansiosta kynsinauhani ovat ehjät ja koska teen ne aina jotenkin koristeelliseksi niin ei välttämättä tarvitse lakkaa ollenkaan. Pitää kuvata vihko näytille :)

Mutta laitetaan vielä tämän hetkinen tilanne.
Violettiin menevät tipit jossa samanvärinen pinkki-lila glitter hyvin hienojakoisena. Kimaltaa sinisenä heikosti mutta kun tarkasti katsoo niin näkee paremmin. Päälle koristelakalla vedettynä viivat, metallihohto-sininen ja vähän toisessa viivassa glitterikoristelakkaa. Käteni ovat kuvassa tosi kuivat. Olin pihalla ja hrrr.. pakkasta! Ja Kylmää! Ihanaa :)

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanat kynnet

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos Satuseni :)