tiistai 28. joulukuuta 2010

Lomilla edelleen..

Jumitin sitten tänne kotiini lasten kanssa.. ilman mitään kynsitarvikkeita mukana!
Kaupoillehan sitä piti lähteä. Kirpputorilla törmäsin yssy merkkisiin lakkoihin. Laadusta en tiedä koska ensimmäisen kynnen jälkeen pikainen poisto ja yssy muutti sisareni kotiin, ei ollut sävy omani. Lisäksi siellä oli koristelakkoja joissa glittereitä yms. Ostin tähtipullon merkiltään IVSTY! Nämä perin hauskoja ja tunnettuja lakkoja :) Halvimmat 1.90€ ja toiset mattalakat 2.50€. Ostin noiita mattalakkoja myös muutaman, merkki oli vain Quick Drying :D Ja tosiaan kyllä kuivuu nopeasti! Sinne jäin muutama ihana sävy vielä, itse kappasin ruskean ja puanisen joilla olen nyt kikkaillutkin.

Kynnet sai uuden muodon kun ne alkoi olla niin pitkät ja ajattelin tipit vaihtaa ensi huollossa. Sitten saakin tehdä räiskyvät uudenvuoden kynnet!  Ostin tiimarista palvettinimellä "kukkia" missä reikäkeskellä pussillisen, puolitin ne ja tälläsin keskelle kynttä- sivun muutama helmi ja näin mennään. Ainakin huomiseen. Hirvittävä olo kun kynnet ei ole mieluisat ja kaikki mitä tekisi mieli koittaa on kotona! Huomenna pitää varmaan mennä koeajamaan sisareni uudet koristelakat mitä myydään Minimanissa :)

Kuvakin on huono kun on vain kännykkä. Näkeehän siitä nyt vähän koristeen paikkaa ja kynnen muotoa. Ai minä kyllä tykkääntykkääntykkään ovaalin muotoisista naisellisista "koirankynsistä". Tai sitten vaihtelu vaan virkistää! :)

Ei kommentteja: