lauantai 18. joulukuuta 2010

Minusta hieman ja vanha kynsikuva

Olen Rva M. Kynsimaailmaan hurahtanut 31 vuotias kotiäiti. Ajattelin blogeja selailtuani että alan laittamaan minäkin silloin tällöin jotakin blogiin. Facebookissa on kuvia vaikka kuinka ja nyt tämä antaa uutta pontta kaikkeen uuteen koristeluun :) En kerkiä paljoakaan aktiivisten pikkupoikieni kanssa kotona koneella olemaan vaikka mieli tekisi lukea blogeja vaikka kuinka! Paljon, paljon ihania kynsiä! Oih! Tähän koitan nyt ottaa aikaa, vaikkapa kerran viikossa tai jotakin.. no, se taitaa selvitä ajallaan.

Teen myös itse kynsiä geelillä. Pääasiassa itselleni. Joskus jollekin kaverille tulee tehtyä mutta harvoin. Kaikki kaveripiirini naiset viihtyy lyhyissä kynsissä ja koekaniinit ovat siis kiven alla :) Lakkani ovat kaikki mitä sattuu.. En siis suosimitään tiettyä merkkiä, ja yleensä ostan kaikista halvinta, koska minulle ei pysyvyys ole se juttu, ne menee vaihtoon kuitenkin nopeaan tahtiin!

Liitän tähän nyt kuitenkin kuvan jonka olemme ottaneet siskoni luona kun testasin uutta geeliä ja päälle vedettiin vaaleansinistä liukuvärjättynä ja siskolleni asiakaspalveluun kullankimalletta :)

Liitin kuvan ja aloitan bloggaamaan! Hyvä minä, tap tap ja pus pus :)

5 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Juku sentään! Kynsien maailma on mulle ihan uus. Paitsi koirien kynsien, niitä pitää leikata. Joskus työn ja tuskan takana on se puuha.
Anni

Anonyymi kirjoitti...

Tsissohh, upeita kynsiä, noista minäkin tykkään :) Onnea sivuille :)

Elli kirjoitti...

jeij, mäkin pääsin tänne ;) Tänksistä!

Pumpuli kirjoitti...

Hienolta näyttää, ja kauniit kynnet!

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos kaunis :) Tää on eka postaus, ja mä en oo yhtään huomannut että on kommenttia! No parempi myöhään kuin ei silloinkaan :)