maanantai 26. syyskuuta 2011

Voutilaisen Lauran kynnet ja muotiluomuksia

Muistatteko kun Voutilaisen Laura oli euroviisu edustajana? Mä en nyt millään löydä kuvaa sen asusta finaalissa.. Mutta sellainen  näistä kynsistä tulee mieleen, ainakin mulle :)
Se oli joku sähäkkä sininen tai hopea mekko, kimaltava tai ehkäpä lureeeex! Voi olla että muistan ihan väärinkin :D

Näissä tein vinot liukuvärjäykset töpöttelemällä, ja lakkoja oli niin monta etten edes muistanut ylös itselleni muistiin laittaa :) Mustaa, sinistä ja harmaata cremelakkaa. Ja päälle samat sävyt glitteriversioina.
Pinnalle tietysti Seche Vite pikakuivattaja, joka on kyllä ihana! Toimii kuin unelma :)

Lopuksi maalailin päälimmäisellä hopelakalla kiekuroita, joista tuli vähän paksumpia kuin piti.. Mun taiteelliset lahjat tuossa piirtämisessä on kyllä aiemminkin huomattu :D
Ja viimeisenä strassit. Siis nehän on nimi noille muovimöllyköille mitkä on liimattu päälle korostamaan sammakonkutumaista efektiä! Voi kun joskus noi strassit oikeesti näyttäis kiiltäviltä!

Sitten ettei blogi olisi VAIN kynsiaiheinen niin laitetaan tähän postaukseen muotia ;) Muotia suoraan perämetsältä, Miss HalpaHalli esittää:
Meillä nuorempi  pojista on innokas valokuvaaja. Puhelimen muisti on aina täynnä kun poika ottaa kuvia. Tässä eräänä päivänä oltiin vähän ajoissa valmiina lähtemään asioille, niin Iio halusi kuvata mua. No otettiin sitten päivän asu kuva!

"Ääkk, Äiti, taas pää jäi pois! Kattosin vähän alaspäin" :D
Alla kirpparimekko vuodelta noin 60 :) Ja jalaan vieressä joku panssaivaunu, ihan tavallista meillä :)
Ja tietysti poika itsekin stailasi itsensä ja sitten kuvattiin!
Tuimalla ilmeellä
Ja viimeisenä vielä kuva mitä askatelin viikonloppuna kaverin mummalle. Ja kuinka kätevät on pitkät kynnet onkaan kuumaa steariiniä käsitellessä! Ei pala näpit :)
Niitä tein ison kasan ja itsellekin vielä korillinen, mäkun aina takkuan tuon uunin sytyttämisessä :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://is11.snstatic.fi/kuvat/janita-muuttui-laura-voutilaiseksi-katso-kuvat/img-1288333338200.jpg

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos! Tuon kuvan mäkin löysin, mutta mitähän mä sitten muistelen! ja jos tuo no sieltä niin väärin meni mun muistelot. Jossakin sillä oli sellanen lurex puku :D Vai olisiko mä vaan haaveillut Laurasta sellaissa vetimissä :D

Vauhtimamma kirjoitti...

Kauniit kynnet ja kaunis asu! Sekä tuommoinen suloinen pieni komistus :) !

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos Vauhtis <3 Asu ei oikeen näy kun on takki päällä :) Mutta koko juttu olikin lähinnä ironiaa muotiblogeille.. Mulla kun toi muoti todella on kirppari ja halpahalli osastoa :D

Ja voi tästä pienestä tulee malli tai stylisti! Sen verran on homma hallussa jo :)

Vauhtimamma kirjoitti...

No semmosilla edullisilla merkeillä täälläkin mennään :) . Lähinnä Hennesiä, Hennesiä, vähän ebaytä tietyiltä myyjiltä. Ja sitten vähän lisää Hennesiä ja alelöytöjä ;D . Satunnaisesti voin kyllä myöntää ostavani merkkijuttujakin. Mut ei kotiäidillä oo varaa mitään älytöntä merkkivaatekaappia hommata itelleen, koska sitten se elämä rajottuis siihen vaatekaappiin :D .

Hemba kirjoitti...

Mielettömän upeet kynnet! (: Oli hauska kun ne on tuossa ekassa kuvassa jo hienot, ei näytä yhtään keskeneräseltä, mutta kun rullas vähän alaspäin niin.. vau :D

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos KK, Mua taas häirittee kun toi kuva on ekana.. Ne on omaan silmään niin epäsiistit tuossa etten tykkää yhtään :) Mutta ite aina näkee kaukki huonot puolet :)