keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Liisa ihmemaassa!

Ihan ensin, huomasin että lukijoita on tullut hujasti lisää! Kiitos kaikille, ihanaa kun tämä on lähtenyt käyntiin ja edelleen mut löydetään vaikka on ollut nihkee kesä :)
Nyt on 91, ja ajattelinkin että kysäisen teiltä että olisikon satasen kunniaksi joku kilpailu tai arvonta paikallaan? Lakkauskilpa, niitä on kyllä nyt ollut monta. Tai tavallinen avonta. Mä kerkiän hyvin tällätahdilla keräileen kivan palkinnon. Kommentoikaa mikä olisi mukava! Jos jotakin aivan uutta? Mutta mitä :) Mietintään mietintään! Laitan sitten sivutolppaan äänestyksen mikä laitetaan pystyyn.

Sitten muistutan heti alkuun että Facebookissa löytyy NailSlave sekä KT-kierrätys! Blogin sivusta saa tykätä, sinne laitan heti linkin uuteen postaukseen. KT:ssa taas saa myydä ja ostaa käytettyjä juttuja. Siellä kauppa käy hitaasti mutta varmasti. Siitä mukavaa kun siellä toimitaan omilla henkilöllisyyksillä, niin harvemmin kohtaa huijaria. Ainakin toivon todella niin. Netti kun kuhisee vaikka ja mitä solvaajaa, huijaria, esiintymistä vaikka millä henkilöllisyydellä.. ja ilkeilijää.. Toivottavasti tässä ryhmässä on rehelliset tyypit asialla :)


Ja sitten kynsiin. Ostin IdeaParkista tuollaisen Kicksin oman lakan. Se ei peitä ensimmäisellä kerroksella ja muutenkin, ei oikein miellytä mua. Toinenkin kerros jäi vähän läikälle, ja suti on pieni ja hirmuisen napakka. Kuvasta huomaa, tein kynnet eilen illalla. Ja tänään oon touhunnnut kaikkea. Ja kuluma on ihan selkee.

 Laitoin pohjalle Lumenen kirkkaan ja päälle tuli Seche.


Sitten laimasin Bm16 laatalla Liisa Ihmemaassa rruudut.. en kyllä yhtään tiedä mistä moinen mielleyhtymä :D Tuleeko muilla mieleen sama? Ehkä nuo värikkäät pikku paljetit tekee sen. Vai onko nuo paljetteja vai isoa glitteriä? Millä nimellä te tuota kutsutte? Ne isoot on ainakin paljettia. Ainakin mulle :)

Kuten huomaa kuvasta senkin että talvi tulee.. Alkaa kuivaa ihan hirveesti kädet. Mullahan on aina menossa mukana käsivoide. Kerran pidemmällä matkalla ei ollut niin jouduttiin pysähtymään Parkanon shellille ostamaan käsirasvaa. No siellä ei sitä ollut myynnissä joten Onneksi mukava tyttö kassalla tarjosi sitä itse kassan alta :D Pikkuisen punotti posket, Mutta minkäs teet kun haavat kirvelee ja kiristää käsiä! Nyt ostin uutta rasvaa, Natusania, ihanan tuoksuinen mutta tuosta kosteutuksesta en oo niin vama vielä- jos ei toimi niin onneksi saan vaikka joka ilta jalkahoidon, niin se menee sitten pedikyyrivoiteeksi :) Muutama Lorealin naamarasvakin on kantapäihin hinkattu :D

 Ja pian saakin jo odottaa viikonloppua :)
Heippa!

5 kommenttia:

Vauhtimamma kirjoitti...

Oi, nätit on!!!

Mirja kirjoitti...

Voi kun on hyvä että muistettelet tuosta kt-kierrätyksestä. Mun onkin pitäny käydä siellä puolella ilmoittamassa myytävät myydyiksi :) Hyvä paikka suorastaan.
Asiasta näkkileipään on muuten tosi hienot noi sun uudet kynnet :) Toi ruutu on kiva idea.

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos molemmille! Hyvä homma Mirja kun on kauppa käynyt, siellä ei näy ilmoja, mutta ne taitaa poistaa ne kun on myyty. Mikä on hyvä juttu vaikka vaikuttaakin hiljaiselta sivulta :)

Charming Nails kirjoitti...

Tosi hienot ja ihan teeman näköiset :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos cn, mullakin tulee ihan Liisa mieleen :D Outoo olla lyhyillä kynsillä, mutta aika hyvä esimerkki että lyhyetkin voi olla nätit :)