keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Viimeisen päälle Konad!

Lakoissa teki mieli heittäytyä freesiksi! Sade ja ankee keli, vastapainoksi pirtsakkaa :)

Piti kokeilla Yona Nail Desingnin kilpailun innoittamana pelkkää Konadoindiadia. Koska mä olen tykännyt aikaisemminkin tämän tyylisistä niin luonnollisesti niin nytkin näin.


Äkkiseltään voisi luulla että toinen käsi on kesken TAI! Toisessa on lipsahtanut! Mutta ehei, ei näin :D
Oikeesti, teen kynnet kotosalla lasten aikana ensin toisen käden, sitten toisen jossakin vaiheessa. Päivisin ei oikein ole aikaa istun ja laittaa pitkään kynsiä. Joten nyt kävi näin. Kuvissa päälimmäinen käsi, eli vasen on lopullinen versio. Eli huomenna poistan oikeasta kädestä lakat ja sekin saa lopullisen version päälleen. ainakin päiväksi. Nyt tuntuu intoa olevan, joten pitää takoa kun rauta on kuuma :) Mutta tykkään kyllä toisestakin kädestä, ainoa mikä hämää on erivärinen keskisormenkynsi ja niissä koristeet vaatisivat pilkkuja lisää :D




Käytetyt lakat ovat Wet n Wild-French White, Models Own-Pastel Pink, Lime-Chrystal Strenght. Pikakuivattajana ja pintana Seche Vite. Kuviot leimailtu Konadin omilla väreillä laatoista M65, M78, M8. Vasemmassa kädessä on ruusujen keskellä ja keskisormessa pienet strassi/paljetti/hileet, mitä oikealta nimeltään ovatkaan.. Ne ei toki paljoaa näy, kuhan halusin pikkuisen välkettä kovin pastelliseen lopputulokseen :)

Ei kommentteja: