keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ruusukonadointia.

Pohjalla gafiitinharmaa metallihohto Depend. Paaaljon parempi kuin violetti. Ostin kaksi depentiä joskus vuosi sitten, kokeilin violettia aiemmin. Se jää tosi epätasaisesti ja levittyy huonosti, ei peitä kunnolla ja jaja. Ihmettelin niiden hehkutusta. Kunnes, tämä harmaa, levittyy moitteetta, peittää jo ensimmäisellä kerralla Ja kuivui aika nopeasti :) Laatu eroja ilmeisesti!
¨Päälle laitoin ruusu konadit valkoisella lakalla ja päälle töpöttelin evelynin punaista glitteriä ja turkoosia lakkaa mitkä oli edellisessä postauksessa. Ajatus hyvä, jälki ei välttämättä niinkään :D

Mutta ajatuksesta tykkään ja jahka tätä vähän harjoittelee niin voi olla tuloskin parempaa :) Mulla on nyt joku monivärikausi menossa :)

Idea tuli täältä:

Miss80Million
En nyt millään osaa videota laittaa tuohon, mutta toivottavasti linkki toimii :)

Ja kuvat kynsiin:


8 kommenttia:

Shiny kirjoitti...

Hienoiltahan nuo näyttää! Kiva idea vois kans kopioida:)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos, siitä vaan, niin lisää uutta näkökulmaa :)

inkku kirjoitti...

Onpas söpskät!

JanettePunk kirjoitti...

Kitos Inkku :)

H kirjoitti...

Juu oon kans huomannu että dependin lakkojen välillä on huimia eroja! jotkut on tosi hyviä, jotkut kohtalaisia ja jotkut ei toimi sitten ollenkaan! Ärsyttävää, ihan kun sikaa säkissä ostais kun ei voi tietää että mitä laatua tulee :( silti omistan noin 20 dependin lakkaa :D heh. Kauniit kynnet jälleen :)

Piia kirjoitti...

Vautsi aika hauska tuo väriyhdistelmä! :)

Elli kirjoitti...

Ihanan näköset-mii laik! Ruusuiset ;)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos Piia ja Elli :)