tiistai 20. syyskuuta 2011

Nro 70 ja nirinari valivali!

Voi mikä ihmeellinen kynsiahdistus kesän aikana pääsi tulemaan!
 Se alkoi akryylistä joka ei sopinut mulle. Tai liima. Kynnet tuli kipeiksi, ja ne oireili niin että ikäänkuin irtosivat alta :S Siis pieniä kohtia, olisi voinut tikun työntää kynnen alle muutaman millin pidemmälle kun tavallisesti. No irrottelin akryylit ja tilasin uudet UV lamput. Silloin kun ne vanhat pimahti, ostin uudet geelitkin. No, lamput ei sitten toimineet, ja geelikin oli ilmeisesti mennyt huonoksi. Nyt siis pitää ostaa lamput ja geelit. Ja lakanpoistoainekin pääsi loppumaan! Yhyy!
Latoin nyt siis melkein kuukauden jälkeen kynnet. Samalla liimalla ja samalla akryylilä. Katsotaan mitä tapahtuu va tapahtuuko mitään. Jokatapauksessa meinaan geeleihin taas siirtyä. Kyllästyttää tuo akryylin haju ja jotenkin koen vaivalloiseksi sen laiton, vaikka melkein nopeammat onkin laittaa.

Syksyn sävyä hain. Tummanharmaalle pohjalle maalailin lehtiä akryylimaalilla. Vihdoinkin eye linerini loppui, ja sain siitä pensselin. Se on NIIN hyvä! Juuri sopiva niinkun olenkin ajatellut :) Itse en kovin tyytyväinen ole tulokseen, kun en ikinä ole kovin hyvä ollut piirtämään, mutta 5 vuotias talossa heti hoksasi mistä kuvasta on kyse kun katseli kynsiäni :)

Ja tadaa, tässä tämä tulos. Olisi voinut jättää julkaisemattakin.. Nämä on näitä päiviä :D

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Itellähän akryylit sai kyytiä kans. En vaan jaksa enää huoltaa niitä, kun käsipelillä täytyy viilata ja huaah, hirvee homma. :D

JanettePunk kirjoitti...

Teetkös millään nyt? Mä olen tyytyväinen kun on nyt nää, vaikkakin ei varmaan ole kauaa.. Meinaan yhteen konad kilpaan osallistua. EHKÄ! Jos saan aikaseksi :)