perjantai 24. kesäkuuta 2011

Rok rok!

Kaveri lähti kesälomille ja sen kunniaksi tehtiin akryylikynnet, luonnollisesti :)

Lakattiin Viperan 450 lakalla ranskalainen kärki, melkein musta, mutta ei kumminkaan :) Jännä sävy jota mulla oli turkoosin kanssa joku postaus aiemmin. Rajaan laitettiin glitteri NailArt lakka. Ja sivuun maalattiin puna/kulta lieskat hammastikun avulla.  Punaisen yssyn sävyn numero 17 joka on oikeasti matta, mutta tosi kaunis punainen kiiltävänä topcoatin kanssa. Toinen on oranssi NailArt pullo. Siihen kuitenkin sudittiin kultaista Rose Nail  lakkaa päälle että tuli hieman kimallusta siihenkin.

Kuvissa kynnet näyttävän jotenkin sotkuisilta. Olisi pitänyt olla viisas ja ottaa muutama kuva kauempaakin. Mutta ehkä tämän toteutan myös itselleni joskus niin sitten parempaa kuvaa :) Molemmat olimme kyllä tyytyväisiä näihin (niin, no, enpä taida omasta mielestäni kamalia kynsiä edes kehdata julkaista :D) ja pinta oli hyvin kiiltävä, tuossa ei sekään pääse oikeuksiinsa. Kuvista näkee ainakin miten ne on tehty jos ei muuta :)

Ja tadaa tässä:


Ehkä tuosta tekniikasta voisi joskus tehdä tuton? En ole kovasti nähnyt sitä muualla, mutta voi olla ettei vain ole sattunut silmääni :)

Olisi tosi mukavaa osata kuvata! Tai osata käyttää kameraansa :D Aina löytyy uusia puolia ja nyt sain juhannuskynsistä hyvät ulkokuvat eri asetuksilla, yllästys! Kamerassa näytti hyvältä, ruutu onkin sitten erijuttu. No mitäpä tässä manailemaan kun ei viitsi opetella!

Mitäs muut kirjoittajat, julkaisetteko kuvat kynsistä noin vain vai iskeekö suodatin päälle "en mä näitä kehtaa, ihan kamalat!" :) Mulla taitaa käydä liian usein niin! Pitäisi vaan laittaa kaikki, eihän aina voi onnistua. Ja mikä ei itseä miellytä voi joku toinen ehkä siitä saada virikettä erilailla.

Jokatapauksessa leppoisaa ja mukavaa juhannusta kaikille! Juhannuskynnet julkaistaan myöhemmin :)

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Hei mä haluaisin ainakin tuoton tosta hammastikulla tehtävistä liekeistä :) oon sellasta yrittänyt etsiäkin muttei oo löytynyt!

JanettePunk kirjoitti...

Okei, pitää tehdä joskus kun saa vanhatkin kynsikuvat tänne.. Oli netti pimeenä niin pitkään :)