perjantai 10. kesäkuuta 2011

Helppoja kesälakkoja

Tipit lähti! Akryylillä päälystin onnettoman ohuet omat kynteni.. Nyt ne onkin ihan kivat, kesäpituus sopii mulle :)

Kun ei jaksa paljon panostaa muttei viihdy myöskään yksivärisissä lakoissa niin onhan toi leimailu mahtava homma! Helppoa ennen kaikkea! Tiedossa tätä todennäköisesti enemmänkin kesän aikana :D

Olimme lomailemassa puolassa jälleen kerran, ja mukaan tarttui pieni muovipussillinen kynsilakkoja ja tarvikkeita. Niin halpoja kyllä! Nyt seuraavaksi niistä pääsee kokeiluun turkoosi mitä olen jo pitkään himoinnut. En jaksanut kaikkia alkaa erikseen kuvailemaan joten eiköhän ne tässä selviä kun alan kokeilemaan pikkuhiljaa läpi :)

Reisussa olin pinkeillä liukuväreillä, missä päällä musta leimaus. Kotiin kun päästiin niin samma på grön tai sinnepäin. Sama tekniikka uudella lakalla ja leimat päälle. Toimii minusta. Mitäs mieltä itse olet? :)


Pitihän varpaat olla sävysävyyn lomalla :)

Tein ihanat romanttiset kynnet naapurin Päiville valmistujaisiin. Hyvähän se on jälkikäteen sanoa että hyvät tuli kun kuvat epäonnistui. Tosi haaleita vaaleita ettei selvää saa, mutta pian saa tehdä uudet niin koitetaan sitten kuvailla :) 

3 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Uuu, onpa mageet. :3

Sanna kirjoitti...

Laitoin sulle spostia tuohon nastynnails@gmail.com osotteeseen. :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos! Pitääkin katsella meili.. Tuli juuri mieleen et on yks haastekin jäänyt unholaan. Nyt täytyy ryhdistäytyä kun sataa vettäkin kerta :D