perjantai 1. huhtikuuta 2011

Taas sitä samaa :)

No ja minä en muka tykkää sinisestä?
Taas tein siniset ja puolikudulla. heh.

Nämä kyllä onnistui oikein kivasti, oon tyytyväinen mutta en vaan ymmärrä miksi ideat mun päässäni haluaa tehdä sinisiä kynsiä kun en siitä kerta tykkää, hmm. Värit toisin niin olisi oikein kivat! Sininen pohjalla on ccuk:n halppislakka. Kyllä sellastakin lierua. Kirkasta on ollut ennekin ja sekään ei pelittänyt. On niin ohutta ettei toimi oikein päällä eikä alla. Tästä ajattelin että joutuu vetämään enemmänkin kerroksia mutta kolmella peitti.
Koristeissa käytin konadin sammakonkutu laattaa, laitoin siihen ensin tummansinistä ja sitten valkoista lakkaa vain puoleen väliin ja leimasin sen. Ajatuksena oli häivystys taikka liukuväritys. Sitten vielä glitteriä W'nW:n sinisellä glitterilakalla.  Viihdyn kyllä, mutta pitänee repiä irti ja laittaa postiin jos joku huolii :)

Sitten kuvat. Yksi vähän tärähtäneenä nini näkyy kimalteetki.



Nyt saatte katsella tälläisiä nysiä toivottavasti pitkään! Koitan nyt löytää hyvän kovettavan lakan. Nämä kun on rakennekynsien jäljiltä niiiiiin ohuet. Kovettava auttaisi varmaan säästämään kolhuilta ettei tulisi niin helpolla heti vekkiä kynnenpäähän kun jonnekin vähän tökkää. Vinkkejä?
Tavoitteena kesäkunto 2011! :)

Hauskaa viikonloppua kaikille ihanille lukijoille :)

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Todellaupee Laura vannoi Trindin tuotteen nimeen. :)

http://todellaupeeta.blogspot.com/2011/03/kynsienhoitoni-videolla.html

En muista nimeä, mutta löytyy tuosta videolta! :)

JanettePunk kirjoitti...

Thaaanks! Joku muukin kehui tuota trindiä. Pitänee kokeilla :)

Varjohaikara kirjoitti...

Nätit kynnet tuli! Mietinkin jo, että leimailitko värit erikseen, mutta sitten luin vähän huolellisemmin. Hauska idea ja kiva lopputulos.

Mullakin on sellainen mielikuva, että Trindilta löytyisi hyviä kovettavia lakkoja. :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos :)
Vähän vaati treenausta, ja eihän se täydellinen ole mutta ehkä joskus :)

Vauhtimamma kirjoitti...

Mulla ei auta mitkään kovettavat. Kynnet menee käytössä kovettavista huolimatta niin ohuiksi, että niistä näkyy lopulta läpi. Geelaukset on ainoat, jotka pitää kynnen hyvänä. Ootko kokeillut muuten kynnelle pelkkää Top Coat geeliä?

JanettePunk kirjoitti...

Mulla taas on ne geelit ollut mutta ne ei pysty puhtaassa kynnessä. Alkaa aina käpristyä. Nyt korjasin muutaman akryylillä niin se voisi auttaa ja pysyä. Toisesta kyllä sekin jo lähti pois kun oman kynnen kulma kääntyy alaspäin. Vaikeeta :)

lovepolish kirjoitti...

So cute! Love the colors.

JanettePunk kirjoitti...

Thanks, lovepolish :)