tiistai 26. huhtikuuta 2011

Pitkästä aikaa päivää kaikille :)

Olipas se pitkä ja kylmä talvi, viimeiset kuukaudet vei kyllä mehut jokaisesta tässä talossa.
Nyt aurinko paistelee ja kesä tulee niin alkaa jo energiakin lisääntymään!

Kynnet on pitkään olleet lyhyet ja tummat. Nyt teki mieleni jotakin vaaleampaa.  Mulle ei vaan noi omat kynnet sovi. Menee hermot kun yksi on lyhyt kun katkeaa.. Ei ole pitkäjänteisyys mun hommaa. ei :)

Liimasin luonnonvaaleat tipit kiinni kun itselläni en tykkää vitivalkoisesta ranskalaisesta. Ihastelen niitä aina muilla, mutta omissa käsissäni ne näyttää jotenkin hmm, typeriltä.. :S  Liimauksen jälkeen huomasin että geeli on loppu. Tein sitten tippien päälle akryylillä kynnet. Kuten kuvasta huomaa, kynsinauhan rajat on mitä on ja pikkuisen lipsahti viilakin :D Ei ekalla kerralla voi onnistua! On se vaan kovaa viilata, mutta kynnet on tosi tukevan tuntuiset. Katsotaan kuinka pysyy- aiemmat akryylithän on olleet muotilla tehdyt.

Koska en halunnut vitivalkoista , leimasin konadilla kokokynnen kuviota (taas ruusua) tippiin. Sitten rajaan hopea glitteriä ja simsalabim, vaaleat plääsyt on valmiit! Ja nyt en enää ihmettele miksi mulla on aina tummempua ja värikkäitä kynsiä.. No onhan nämä tylsät, vaikkakin kauniit minusta. Sopisi jonnekin juhliin?
Mikäs on sinun mielipiteesi? :)


4 kommenttia:

Vauhtimamma kirjoitti...

Olen vaalean värin ystävä ja nuo kynnet näyttää kyllä todella kauniille mun silmään! Tuo luonnonkynsien kasvattelu ei oo mullekkaan sopivaa puuhaa. Katkeaa auttamatta, kun arjessa eivät kolhuitta selviä.

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos :) On se vaan kun on tottunut että kynnet kestää mitä vaan, niin ehkä sitä ei edes osaa olla riittävän varovasti :)

Vauhtimamma kirjoitti...

Juu ja äideillä on kynnet valtavalla kulutuksella. Tai ainakin mulla äitinä :) . Millon saa rapsuttaa jotain ruokatahraa jostain pois. Ja sitten kun niitä pikkusia vaatteita pujottaa päälle, niin monesti siinä onnistuu kynnet napsaisemaan poikki. Tai turvakaukalon kiinnitys autoon... Näitä aina riittää.

JanettePunk kirjoitti...

Ne turvavyöt on pahoja! :D