torstai 19. tammikuuta 2012

Lisää glitteriä

Nyt on joku glitterikausi menossa.. Ei vaan, jollain juontajalla oli telkassa vaaleanvihreät glitterit ja ne on niin sievät. No omaani samaa en löytänyt mistään joten laitoin sitten vaalean turkoosia, vai onko vedenväri lähempänä..


Muutama timangikin on jo ripsahtanut irti.. Huomaa , aidot kristallit! :)


Lupasin laittaa kuvaa tilauksestani cesarssille. Tilasin sen uuden geelin joka oli mielestäni samaa kuin viimeksi mutta tää oli kyllä vähän valuvampaa sorttia. Tavallisesti teen niin että geelaan muutaman , voi olla neljäkin kynttä kerralla ja sitten kuivatan uunissa. En tiedä tilasinko sitten eri geeliä mitä viimeksi.. luultavasti. Hyväthän näistä tuli, tosi helppo muotoilla viilalla ja valuvuuden vuoksi pintakin oli ihanan kirkas ja tasaanen kun tuli uunista . Tykkään käyttää jäykempää taikinaa, mutta se onkin sitten haasteellisempi taas muotoilla. Molempi parempi. 


Sitten otin myös primerkynän kun ajattelin että vanha pohjani on niin vanha ettei ole enää pitoa liiemmin.. Kokeiluun meni ja helppoa levittää, haju on kaamea mutta niinhän se näissä tuppaa olemahankin. Mikään jäätävä prmerkynän ystävä musta ei tullut, kynnet ilmaa jo hitusen vaikka kaksi päivää vasta ollut, joten vanhassa vara parempi, tuskin vanhenee :)

Sitten pakko oli kokeilla kuinka aidot kristallit kimmeltää! Tavalliset halvat muoviset mä saan kirkkaan lakan alla muotoutumahan sellaiseksi muovimöykyksi. Mikä ei ole edes kirkas! Tää on mua nyppinyt pidemmän aikaa ja siksi ilahduinkin kummasti kun näin valikoimiin tulleet aidot lasit :) Hintakaan ei ollut kova. Kiilto oli tosi kaunis purkissa ja kynnellä, mutta en onnistunut päälsytämään niitä niin että hohto olisi säilynyt.. Pitänee pikaliimalla laittaa kiinni erikoistilanteisiin ilman pintaa. Jokatapauksessa myös kirkkaan lakan alla ne on paremman näköiset kun muovit! Muoviset menee sitten pikaliimalla harmaaksi. En käsitä millä ne saisi pysymään niin ettei tarvitsis päälystää! Vinksuja??

Sitten Mirja kyseli sitä kuvaa mun kynsilakka hyllystäni. Tässä se nyt on koko komeudessaan. Todella kaunista suomalaista käsityötä ;;) heh heh.. No sehän on kellarin seinässä kuten näkyy taustasta ja seinääkin on maalattu vaan osaksi. Ei saa kiinnitää huomiota epäoleelliseen! :) Siihen on nyt järjestellyt Wippe lakat, eli ei ole kummemmin laitettu. Ja tilaa on sitten tulla lisääkin! 

Niitä on niin vähän.. ja vanhoja.. nyyh !

Ja kun innostuin kuvaaamaan niin kuvasin sitten glitteritkin! On isoo ja pientä ja kuvioo ja kaikkia sekaasinsa. isot purkit on sitten erikseen toisess aastiassa. Noin kymmenkunta niitä. Tää mun kansio säilytys on aika pätevä, eikö? :D Vanhoja zippo koteloita. Sopii mun työpöydän tyylille :DMä voin sitten joskus kuvata mun leimalaatta "tauluni". se on kyllä näppärä käytössä, näkee heti mitä laattoja on ja missä joku tietty kun on esillä. Mä olen muutenkin kyllä onneni kukkuloilla edelleen mun askarteluhuoneestani <3 ah <3

Sellasta sitten tälläkertaa! Nyt sisustamaan ja katteleen tuolta muuttotavaroista vähän juttuja.. Huhheijaa remppaa :) Moido!

7 kommenttia:

Mirja kirjoitti...

Kiitos kun näytit hienon hyllykkösi :) Aika hulppeen kokoinen! Taitaa päästä isäntä meillä puutöitä tekemään :D

JanettePunk kirjoitti...

No hienosta en tiiä mutta on se toimiva ) Koon määritti aikapitkälle noi rimat. Ne kun oli valmiiksi tuon mittaasia :D Nyt mä saan vedota siihen että kun tilaa ainaski on! hah :)

Tiina kirjoitti...

Märän geelin päälle timantit ja sitten uuniin. Niin itse teen ja kyllä pysyy. Yleensä töpötänn vielä vähän viimeistelygeeliä timangin päälle, eikä se ole kiiltoa vienyt. :)

Tike kirjoitti...

Voi oon niin kade! :D Haluun kans oma räpellys huoneen!

JanettePunk kirjoitti...

Tiina: Hei hyvä kun sanoit, mäkin oon joskus niin tehnyt ja muutenkin geelillä kiinnitellyt.. mutta se vaan on unohtunut :D Varmaan kun pitkään tein akryyleillä :) Kiitos!

No Tik3, oon mä kyllä niin onnellinen tujosta kans :)

eekku kirjoitti...

wau mikä lakkahylly

JanettePunk kirjoitti...

Ja aika autio näytti vielä olevan. Vuodessa näköjään kertyy melkonen määrä. Pitäis laskea... jos uskaltaa :D