maanantai 9. toukokuuta 2011

Pinkit liekit

Olen toteuttanut tälläisiä "lieskoja" useita. Erivärisiä. Nyt on vuorossa pinkki-oranssit strasseilla. Ne toki olisi voinut jättää poiskin mutta kun MiMaxin paketti tuli niin pakkohan niitä oli tukkia näihin :D Ihanaa kun on iso purkki tiettyä niin raaskii käyttää :)

Älkää tuijottako kynsinauhoja! Eilinen uusien kukkapenkkejen tekeminen hieman verotti. Onko lukijoissa muita puutarhaihimisiä? Mua noi kukkapenkit huutelee heti keväällä ja siellä pitää sitten ihmetellä :)
Ja lakatkin on olleet jo 3 päivää joten ei enää niin iskussa kuin alussa. Tässä, tadaa!


Yllättävää, minunkin kynnet kuvaan!
Kuvioinnin toteutin niin että muutamia tippoja väriä kärkeen ja hammastikulla vetelin siitä viivoja ylöpäin. Värit kerroksittain. Ensin oranssa, sitten pinkki ja alimmas tummempi pinkki. Päälle pyyhi muutaman viivan glitteri nailart lakalla.

Nyt pitää huoltaa kynnet. Sopivasti repäisin peukunkynnekin siskon kynsitarvike laatikkoon irti, sattui kyllä, akryyli on niin paljon tiukempaa kuin geeli.

Mukavaa viikkoa kaikille!

9 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Ihanat! Täytyypä laittaa korvan taakse tuo tekniikka ja kokeilla kunhan joskus olisi taas aikaa.

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos, mä tykkää että on aika helppo ja hauska lakkaus :)

Vauhtimamma kirjoitti...

Tosi nätit. Mulla odottelee tänä kesänä isompi kukkapenkkiprojekti :) . Tai itse asiassa aina montakin isoa projektia. Kaunis puutarha on kyllä ihana ilo!

Sanna kirjoitti...

On kyllä siistit! :) Ihanan kesäiset, mehujääkynnet. :3

Varjohaikara kirjoitti...

Kivat liekkikynnet! Värit ovat mukavan kesäiset. Pitääkin joskus kokeilla tuota tekniikkaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Wou tosi hienot! :D Oon kuullu jo aiemminkin tosta kuivamarmoroinnista mutta pitää nyt kyllä kokeilla ku sillä saa noin hienoja tuloksia aikaseks :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos Kiitos :)
Ai sillä on nimikin, mä oon vaan aina tehnyt liekkiä:D
Toki vois vaikka miten hyödyntää ja oon nähnytkin kyllä noin tehtävän sydämiä, mutta en ole ajatellutkaan että sehän on sama juttu kun tää! Taas oppi uutta :)

Mirja kirjoitti...

Kylläpä näyttää hienolta. Näin uutena ja täysin ummikkona en voi muuta kuin huokaista ihastuksesta. Jospa minäkin ajan kanssa. Nyt melkoinen pänttääminen täältä netin kautta... tilasin juuri oman paketin jonka kanssa aloitan (siinä ei ole valitettavasti ohjeita mukana, siksi siis tämä pänttäys osuus)muuten kattava kyllä tarvikkeiden ja koristeiden puolesta. Kaunista kevään jatkoa sinulle :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos Mirja!
Siitä se lähtee sullakin, tähän jää koukkuun ja nälkä kasvaa syödessä! Pian oot aika pro :)
Aurinkoista kevättä sullekin! Ja laita sähköpostia jos haluat kysyä jotakin, vastaan mielelläni jos vaan osaan :)