torstai 7. huhtikuuta 2011

Eka kerta!

Tuo minun Isadoran lakka on olltu laatikossa aivan liian kauan.
Mähän tykkään tästä! Nyt meni neitsyys :)

Alla on Vaaleanharmaa lakka ja päällä siis halkeileva vihreä. Päälle testasin joskus kirpputorilta löytämääni kultaista NailArt lakkaa. Kivasti se kimeltää, eli oli oikea löytö :)
Nämä on olleet jo muutaman päivän kynsissä, kuten kuvasta huomaa. Muutama vekki, mutta eipä ihmeempiä kun olen kuitenkin siivonut ja touhunnut paljon. Yllättävän hyvin siis pysyy!

Kynsien kasvatus sujuu hyvin! Kasvurajasta huomaa että ne oikeesti kasvaa :) Se kovettava on vieläkn hankkimatta ja pikkurillin kynsi on halki koko matkalta nahkaan asti. Ihan keskeltä ja pitkittäin. Näppäränä tyttönä akryylillä paikkasin sen! Huijausta. Muutenhan se olisi jo lyhyeksi pitänyt leikata. Luulempa että nyt tämä homma sujuu (pienellä akryyliavustuksella). Keskisormenkynsikin oli poikki, mutta kipeästi molemmin puolin, ihan tuolta lihan päältä. Lihan päältä, siis kaikki varmaan ymmärtää mitä mä tarkoitan :D Olisko se se kynsipeti tms?

Tässä kuvat!

Sitten MiMax on aukaissut verkkokaupan! Ihana kun saa nyt valita värin noissa strasseissa mitä haluaa ja sitä tulee purkki. Minä kulutan aina kirkkaat loppuun, ja sitten on joitakin värejä purkissa mitä ei ikinä käytä. Pitäisi varmaan olla väri teemaviikko niin tulisi käytettyä kaikkia. Muutenkin MiMaxhan löytyy Facebookista, ihan niinkuin NailSlavekin!

Plunssaisin terveisin RvaM.

Ps. Katsokaas kuinka on tässä blogissa kynnet Rouvalla Väinö-vauvan paidan kanssa sävysävyyn <3 Ne ei hirvittävästi näy, mutta huomion vetääkin tuo suloinen pieni mies puoleensa, ihana päivänsäde :)

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Kyllä ne kasvaa, usko pois :)
Vaikka kärsivällisyyttä vaatiikin.
Mahtava juttu toi Mimaxin kauppa! Katoin ja hinnat oli tosi kohtuulliset. Jee :)

JanettePunk kirjoitti...

Joo, on mukava uusi kauppa! Kyllä tälläisellä kärsivällisellä ihmisellä tää on vaikeeta :D Ne olis pitönyt olla pitkät jo eilen :)

Vauhtimamma kirjoitti...

Hei, tää onkin tosi ihana juttu, ettei ole ainut kynsitaiteileva ja korkokengillä kipittävä äiti :) ! Nätit kynnet!

JanettePunk kirjoitti...

Joo, Vauhtimamma, vois julistaa tuulipuvut bannaan :D
Tervetuloa lukijaksi ja kiitos :)