perjantai 13. tammikuuta 2012

Joulukynnet ajoissa :D

No niin, meillä alkoi remontti ja kaikkee ollut tässä. Kipeänä ja antibiootti kuuri nro 7 loppui kaksi päivää sitten. Auh. Uusia lukijoita on tullut, kiva juttu! Koitan ryhdistäytyä tässä blogissa nyt kun on uusi kone ja hyvempi nettikin nyt :) Tervetuloa uusille lukijoille lämpimästi, ja vanhoille terveisiä, mukavaa jotta ootta mukana edelleen :) Jos kiinnostaa seurata meidän tuvan edistymistä niin kurkkaa tänne.

Olin jouluna reisussa pidempään joten koristelin geelikynnet suosiolla. Pysyy parempina pidempään. Ja tälläiset niistä sitten tuli. Isäntä sanoi että tulee mieleen ihan joulukuusen koristeet, pallot ja nauhat :D Ihan oikiassahan se oli, niin mustakin :) 


Oi ne kimalteli niin ihanasti <3


Kynnet oli niin kimaltavat ja kauniin muotoiset että herättivät huomion. Jopa muutama kaupan myyjä niihin iski silmänsä :D Mutta se on aina imartelevaa kun sanotaan. Ihmiset sanoo toisillensa yleensäkin liian vähän hyvää!


Cesarss Shopista tilasin geeliä ja muuta tarviketta ja ei voi kun aina ihmetellä sitä palvelua! Käsinkirjoitettu viesti mukanaan, tuotteet tulee seuraavanapäivänä ja kaikki sujuu. Ja laatukamaakin vielä! Voi kun aina saisi yhtä hyvää palvelua. Ei sitä paikkaa voi liikaa ylistää :) Luv It!

Ja sitten lumitöihin, huh. 
Moido! :)

2 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oo, onpa nätit! :)

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos darling, ne oli luonnossa vaan niin kimaltavat että ihan masentaa katsoa kuvista :D