sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Joulua sormenpäissä

Pitihän sitä sitten laittaa joulun vihreää, ja jouluyötäkin vähän :)

Nyt on kynsi "studio" isketty askarteluhuoneeseen, ja lakoilla oma hylly! Toisaalta ne on kuin karkkikaupassa siellä ihanasti esillä, ja toisaalta, nyyh, näin vähän ja kaikki vanhoja. Mutta siitä huolimatta alkaa inspiraatio vähän heräileen taas!

Ensin lakkailin vanhat geelikynnet.. Ei oikeen ollut ajatusta niin tulitukulla sitten tökkäilin jotakin, ja oikeestaan näinkin yksinkertainen toimii mielestäni hyvin! Vai mitäs oot mieltä?



 Ja sitten kun kiskoin geelit irti, niin olikin omaat kynnet aika pitkät. Niin, no samanpituiset alkuun kun nuo geelitkin. Mutta, eihän ne ole mulla kuin ppäivän niin tulee tikkua ja kaikkee, ja tulee viilalla pyyhkäistyä pahat pois. Sitten ne olikin päivässä nysät :) 

Mutta lakkaus! Se onnistui! Niitä tuli tiirailtua vähän väliä. Päivänvalolla ja ilman. Tulee kyllä toteuttaa uudelleen kun saan taas geelit näppeihin.
Ja kuvahan ei tietenkään tee oikeutta, kuten varmasti jokahinen tietää.. Sitä ajattelee että jee, vähän hienot tuli, ottaa kuvan niin ne onkin ihan kauheet kuvassa heh :D Näissähän on montaa siniistä, kultaa, hopea hologrammia ja sitten vielä muutama BundleMonster hiutale.

3 kommenttia:

Hemba kirjoitti...

Oot vaihtanu blogin ulkoasua? Tää on ihana :) ja niin on kynnetki!

Toi on kyl aina varsinki glitter- ja hololakkojen kans ongelma kun ei ne näytä miltää kuvissa. Pitäis harrastaa valokuvausta ja olla varaa johonki järkkäriin.. :D

Mirja kirjoitti...

Onko lakoilla mimmoinen hylly? Voitko laittaa kuvaa? Kiinnostaa kovasti ku oon itekki miettiny säilyttämisen kannalta sitä vaihtoehtoa.
Ja noi alimmaiset kynneton upeat! Ainiin ootko huomannu että munkin blogi on nykyään seurattavissa facebookissa?

JanettePunk kirjoitti...

Kiitos molemmille!
Tää on enemmän mun plokini näköönen.. vaihtelu virkistää :)

Niin, noi holot varsinkin on päivänvalolla ihan mielettömiä. ja kuvassa ei, ikinä! :/

Mirja mun pitääkin käydä katsoon, mä käyn niin vähän siellä nykyään ettei oo tullut nähtyä mitään uusia juttuja :)

Voin laittaa kuvan. Leimalaatoille kans tein aika näppärän ja helpon systeemin, pitää varmaan sekin vilahuttaa jos kehtaa. Ne kun ei mitään kauheen siistejä tekeleitä ole. Ihan vaan omille silmille tarkoitettu :)