keskiviikko 17. elokuuta 2011

Uuden akryylin kokeilua.

Kiitos kaikille lukioille kun olette jaksaneet olla kärsivällisiä kesänajan! Hiljaista on ollut tällä sivulla, mutta ehkä se tästä pian alkaa taas rullaamaan tämä arki.. En ole edes paljon muiden blogeja kerinnyt kommentoida/lueskella, on niin hulinaa ollut, pyydän anteeksi ja parannan tapani :)

KT-kynsitarvike  Facebookissa on saanut uusia käyttäjiä paljon ja ihmiset on alkaneet rohkeasti ilmoittelemaankin. Sinne vain kaikki muudetkin lukijat tekemään löytöjä!



Tein pitkästä aikaa kynnet. Oli kynsimasennus plus muut työt ovat vieneet niin paljon aikaa ettei ole kerinnyt lakkailla kynsiä. Nyt tein tälläiset siniset glitteri kynnet. Ovaalin muotoisena ja alla läpikuultava sininen tippi MiMaxista. Nätti tippi kyllä väriltään! Päälle laitettu puolan tuonti glitteriä ja yksi Cesarrsin tähti. Ja vielä lisänä päällä Wild and Crazyn W71 , upea hilelakka! Pikkuisen hologrammia seassa. Lopputulos on aika simppeli, ja kimaltaa. Tykkäsin kyllä, mutta sininen kausi no nyt auttamatta ohi ja nämä ovat enemmän kaverini Annen kynnet kun mun omat :D
Siitä on nyt vaan yksi kuva minkä heikolla akulla sain riipastua! Sehän suurenee kun nappaa kuvasta.
 Kuvasta kyllä huomaa että akryyli on vaihtunut, ei ole yhtä laadukasta kun vanha. Kasvurajakin on jo, ja lohkeamia, vaikka ne on vasta viikon, tai pikkuisen vajaa viikon ollut käsisssä. Pian saa taas tuunailla :)

Sitten otsikkoon.. laitoin että kokeilin uutta akryylijauhetta.  Mimaxin paketissa oli tälläinen, purkki oli kyllä erilainen, ruusukuvioinen, mutta samaa ainettahan se on kai. Pelitti kyllä ihan kivasti laitettaessa. Miinuksena  kuivui jotenkin hitaasti, ja jäi ikäänkuin tahmeaksi?. Mutta ajattelin kun en mikään proo näissä jutuissa vielä ole että jos käytin sitä liian löysänä tms. Jokatapauksessa, lopputulos oli vallanloistava! Kirkas, lasimainen ja helppo muotoilla kun pääsi alkuun. Tuntui To-de-lla kovalta ensin. Kyllä se sitten siitä :) Kestävyys on myös vähän huonompi, tai no, mä vertaan ainoastaan Cesarssin jauheeseen. Sitä käytin yhden purkin ja kesti sen muutaman viikon kynsissä ilman mitään primeriä. Tämän uuden kanssa en laittanut myöskään mitään pohjustuksia, ja jo seuraavana päivänä oli ilmannut reunat. Harmittaa kun nyt on purkki tuossa. Mutta toki hinta on puolet edullisempi, ja mä kuitenkin luultavasti alan huoltamaan taas useammin kynnet kun alkaa lakkaamaan , niin eipä se turhaan mene. Vai meneekö MIKÄÄN kynsituote hukkaan? :D Pitää varmaan investoida primeriin!

Toinen mitä tilasin, oli pikakuivattaja, Seche Vite. Sitäkin vertaan  Cesarssin vastaavaan, ja Mavalan. Mavalan lakattava versio ja suihke oli molemmat surkeita mielestäni. Cesarssia olen kuluttanut useita pulloja,ja tämä on kyllä vastaava kun se. Kuivuu hitusen hitaammin vaan ja ei tuoksu pahalle. Eli plus miinus nolla. Kumpi vaan passaa, tämä vaan on vähän arvokkaampi. Sen näkee sitten käytössä kestääkö kauan, ainakin vaikutti ihan riitoisalta kun Cesarssin omaa mulla kului aaaaaaika paljon jostakin syystä :) Sitä tulee laitettua paksua kerrosta..


2 kommenttia:

Daniela kirjoitti...

Minä sain tänään paketin cesarsilta josta löytyi muun muassa tuo heidän pikakuivattaja :) Pikakuivattaja on kyllä oiva keksintö, mutta se HAJU :O Ihan järkyttävä... Tuuletin kämppääni 2 tuntia ja tunnen vieläkin sen pistävän hajun... aina kun vien käteni lähelle kasvojani nii tulee päänsärkyy :DD Mutta nohvoi, en kyllä luovu enää tuosta, oli niin ihana kun pystyi touhuamaan melkee heti kynsien lakattua :)

JanettePunk kirjoitti...

Se oon kyllä niin toimivaa! Mun mieheni haistoi siinä jonkun vadelman muistaakseni, vai vanilja! Sillä on varmaan huono hajuaisti.. :D