perjantai 30. syyskuuta 2011

Naivisti taidetta!

No niin.. Mähän olen kertonut kuinka hitsin hyvä mä olen piirtämään!
Oon aina ollut! Tässä ajattelin toteuttaa akryylimaaleilla jotakin HELPPOA!
Rajailin sitten 3D kynällä kuviioita ja väritin ne sitten akryylimaaleilla.
Vetää sanattomaksi.
:D

Jos olisi vetänyt pintaan enemmän kirkasta niin olisi voinut pinta olla kauniinpi ja lopputulos sitämukaa tietenkin siistimpi. Mutta nää vaan tökkäs heti kättelyssä, niin en edes viitsinyt alkaa viimeistelemään karmaisevaa lopputulosta. Pitänee tyytyä näillä taiteenlahjoilla leimailuun :)

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Liisa ihmemaassa!

Ihan ensin, huomasin että lukijoita on tullut hujasti lisää! Kiitos kaikille, ihanaa kun tämä on lähtenyt käyntiin ja edelleen mut löydetään vaikka on ollut nihkee kesä :)
Nyt on 91, ja ajattelinkin että kysäisen teiltä että olisikon satasen kunniaksi joku kilpailu tai arvonta paikallaan? Lakkauskilpa, niitä on kyllä nyt ollut monta. Tai tavallinen avonta. Mä kerkiän hyvin tällätahdilla keräileen kivan palkinnon. Kommentoikaa mikä olisi mukava! Jos jotakin aivan uutta? Mutta mitä :) Mietintään mietintään! Laitan sitten sivutolppaan äänestyksen mikä laitetaan pystyyn.

Sitten muistutan heti alkuun että Facebookissa löytyy NailSlave sekä KT-kierrätys! Blogin sivusta saa tykätä, sinne laitan heti linkin uuteen postaukseen. KT:ssa taas saa myydä ja ostaa käytettyjä juttuja. Siellä kauppa käy hitaasti mutta varmasti. Siitä mukavaa kun siellä toimitaan omilla henkilöllisyyksillä, niin harvemmin kohtaa huijaria. Ainakin toivon todella niin. Netti kun kuhisee vaikka ja mitä solvaajaa, huijaria, esiintymistä vaikka millä henkilöllisyydellä.. ja ilkeilijää.. Toivottavasti tässä ryhmässä on rehelliset tyypit asialla :)


Ja sitten kynsiin. Ostin IdeaParkista tuollaisen Kicksin oman lakan. Se ei peitä ensimmäisellä kerroksella ja muutenkin, ei oikein miellytä mua. Toinenkin kerros jäi vähän läikälle, ja suti on pieni ja hirmuisen napakka. Kuvasta huomaa, tein kynnet eilen illalla. Ja tänään oon touhunnnut kaikkea. Ja kuluma on ihan selkee.

 Laitoin pohjalle Lumenen kirkkaan ja päälle tuli Seche.


Sitten laimasin Bm16 laatalla Liisa Ihmemaassa rruudut.. en kyllä yhtään tiedä mistä moinen mielleyhtymä :D Tuleeko muilla mieleen sama? Ehkä nuo värikkäät pikku paljetit tekee sen. Vai onko nuo paljetteja vai isoa glitteriä? Millä nimellä te tuota kutsutte? Ne isoot on ainakin paljettia. Ainakin mulle :)

Kuten huomaa kuvasta senkin että talvi tulee.. Alkaa kuivaa ihan hirveesti kädet. Mullahan on aina menossa mukana käsivoide. Kerran pidemmällä matkalla ei ollut niin jouduttiin pysähtymään Parkanon shellille ostamaan käsirasvaa. No siellä ei sitä ollut myynnissä joten Onneksi mukava tyttö kassalla tarjosi sitä itse kassan alta :D Pikkuisen punotti posket, Mutta minkäs teet kun haavat kirvelee ja kiristää käsiä! Nyt ostin uutta rasvaa, Natusania, ihanan tuoksuinen mutta tuosta kosteutuksesta en oo niin vama vielä- jos ei toimi niin onneksi saan vaikka joka ilta jalkahoidon, niin se menee sitten pedikyyrivoiteeksi :) Muutama Lorealin naamarasvakin on kantapäihin hinkattu :D

 Ja pian saakin jo odottaa viikonloppua :)
Heippa!

maanantai 26. syyskuuta 2011

Voutilaisen Lauran kynnet ja muotiluomuksia

Muistatteko kun Voutilaisen Laura oli euroviisu edustajana? Mä en nyt millään löydä kuvaa sen asusta finaalissa.. Mutta sellainen  näistä kynsistä tulee mieleen, ainakin mulle :)
Se oli joku sähäkkä sininen tai hopea mekko, kimaltava tai ehkäpä lureeeex! Voi olla että muistan ihan väärinkin :D

Näissä tein vinot liukuvärjäykset töpöttelemällä, ja lakkoja oli niin monta etten edes muistanut ylös itselleni muistiin laittaa :) Mustaa, sinistä ja harmaata cremelakkaa. Ja päälle samat sävyt glitteriversioina.
Pinnalle tietysti Seche Vite pikakuivattaja, joka on kyllä ihana! Toimii kuin unelma :)

Lopuksi maalailin päälimmäisellä hopelakalla kiekuroita, joista tuli vähän paksumpia kuin piti.. Mun taiteelliset lahjat tuossa piirtämisessä on kyllä aiemminkin huomattu :D
Ja viimeisenä strassit. Siis nehän on nimi noille muovimöllyköille mitkä on liimattu päälle korostamaan sammakonkutumaista efektiä! Voi kun joskus noi strassit oikeesti näyttäis kiiltäviltä!

Sitten ettei blogi olisi VAIN kynsiaiheinen niin laitetaan tähän postaukseen muotia ;) Muotia suoraan perämetsältä, Miss HalpaHalli esittää:
Meillä nuorempi  pojista on innokas valokuvaaja. Puhelimen muisti on aina täynnä kun poika ottaa kuvia. Tässä eräänä päivänä oltiin vähän ajoissa valmiina lähtemään asioille, niin Iio halusi kuvata mua. No otettiin sitten päivän asu kuva!

"Ääkk, Äiti, taas pää jäi pois! Kattosin vähän alaspäin" :D
Alla kirpparimekko vuodelta noin 60 :) Ja jalaan vieressä joku panssaivaunu, ihan tavallista meillä :)
Ja tietysti poika itsekin stailasi itsensä ja sitten kuvattiin!
Tuimalla ilmeellä
Ja viimeisenä vielä kuva mitä askatelin viikonloppuna kaverin mummalle. Ja kuinka kätevät on pitkät kynnet onkaan kuumaa steariiniä käsitellessä! Ei pala näpit :)
Niitä tein ison kasan ja itsellekin vielä korillinen, mäkun aina takkuan tuon uunin sytyttämisessä :)

Mukavaa viikkoa kaikille!

Melko mojee arvonta :)

Kokeilkaahan onneanne :)
      *KLIK*

torstai 22. syyskuuta 2011

Ensimmäinen Awards :)

Oih, olen niin otettu, Kiitos <3
 Turhamaiselta Wheaterilta tuli minulle tälläinen.

Laitetaan jakoon!
Säännöt :
  1. Kiitä palkinnon antajaa jakamalla hänen bloginsa linkkiä.
  2. Jaa palkinto 10 seuraavalle blogille.
  3. Ilmoita palkinnon saajille palkinnosta

Palkitsen seuraaville kirjoittajille :)
Thulian in Wonderland

Meissä jokaisessa asuu pieni Harakka
My Dream Nails
Nails 1820
Kynsikuu
Tämän mamman matkassa
Kynnelle
Rubiiniavokkaat
NailHai
Helmi Elli


Toivottavasti joku löytää näistä jonkun uuden tuttavuuden :)

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Viimeisen päälle Konad!

Lakoissa teki mieli heittäytyä freesiksi! Sade ja ankee keli, vastapainoksi pirtsakkaa :)

Piti kokeilla Yona Nail Desingnin kilpailun innoittamana pelkkää Konadoindiadia. Koska mä olen tykännyt aikaisemminkin tämän tyylisistä niin luonnollisesti niin nytkin näin.


Äkkiseltään voisi luulla että toinen käsi on kesken TAI! Toisessa on lipsahtanut! Mutta ehei, ei näin :D
Oikeesti, teen kynnet kotosalla lasten aikana ensin toisen käden, sitten toisen jossakin vaiheessa. Päivisin ei oikein ole aikaa istun ja laittaa pitkään kynsiä. Joten nyt kävi näin. Kuvissa päälimmäinen käsi, eli vasen on lopullinen versio. Eli huomenna poistan oikeasta kädestä lakat ja sekin saa lopullisen version päälleen. ainakin päiväksi. Nyt tuntuu intoa olevan, joten pitää takoa kun rauta on kuuma :) Mutta tykkään kyllä toisestakin kädestä, ainoa mikä hämää on erivärinen keskisormenkynsi ja niissä koristeet vaatisivat pilkkuja lisää :D




Käytetyt lakat ovat Wet n Wild-French White, Models Own-Pastel Pink, Lime-Chrystal Strenght. Pikakuivattajana ja pintana Seche Vite. Kuviot leimailtu Konadin omilla väreillä laatoista M65, M78, M8. Vasemmassa kädessä on ruusujen keskellä ja keskisormessa pienet strassi/paljetti/hileet, mitä oikealta nimeltään ovatkaan.. Ne ei toki paljoaa näy, kuhan halusin pikkuisen välkettä kovin pastelliseen lopputulokseen :)

tiistai 20. syyskuuta 2011

Nro 70 ja nirinari valivali!

Voi mikä ihmeellinen kynsiahdistus kesän aikana pääsi tulemaan!
 Se alkoi akryylistä joka ei sopinut mulle. Tai liima. Kynnet tuli kipeiksi, ja ne oireili niin että ikäänkuin irtosivat alta :S Siis pieniä kohtia, olisi voinut tikun työntää kynnen alle muutaman millin pidemmälle kun tavallisesti. No irrottelin akryylit ja tilasin uudet UV lamput. Silloin kun ne vanhat pimahti, ostin uudet geelitkin. No, lamput ei sitten toimineet, ja geelikin oli ilmeisesti mennyt huonoksi. Nyt siis pitää ostaa lamput ja geelit. Ja lakanpoistoainekin pääsi loppumaan! Yhyy!
Latoin nyt siis melkein kuukauden jälkeen kynnet. Samalla liimalla ja samalla akryylilä. Katsotaan mitä tapahtuu va tapahtuuko mitään. Jokatapauksessa meinaan geeleihin taas siirtyä. Kyllästyttää tuo akryylin haju ja jotenkin koen vaivalloiseksi sen laiton, vaikka melkein nopeammat onkin laittaa.

Syksyn sävyä hain. Tummanharmaalle pohjalle maalailin lehtiä akryylimaalilla. Vihdoinkin eye linerini loppui, ja sain siitä pensselin. Se on NIIN hyvä! Juuri sopiva niinkun olenkin ajatellut :) Itse en kovin tyytyväinen ole tulokseen, kun en ikinä ole kovin hyvä ollut piirtämään, mutta 5 vuotias talossa heti hoksasi mistä kuvasta on kyse kun katseli kynsiäni :)

Ja tadaa, tässä tämä tulos. Olisi voinut jättää julkaisemattakin.. Nämä on näitä päiviä :D