perjantai 22. heinäkuuta 2011

Mirjalla on ARVONTA!

Arvonnat on aina kivoja! Pitää rehvastella tähän väliin että mua on jo kaksi kertaa lykästänyt näissä arvonnoissa! Tavallisesti arpaonni on puhdas nolla :D
Ihanaa kun ihmiset viitsii järjestää, kyllä se mukava on paketti saada postissa, varmaan kaikkien mielestä!
..pitää varmaan itsekin alkaa jotakin miettimään.

Blogi on siis Lepikossa Kuhisee ja sinne pääsee klikkaamalla TÄSTÄ :)

Melkein syksy jo ja nyt vasta juhannuskynnet, sekä vanha haaste :)

Olipas ukkoset meillä täällä metsässä! Monta viikkoa oli netti poikki ja sitten on ollut kaikkia kesäkiiruita. Varoitan että taas voi tulla seuraavaan postaukseen taukoa aikalailla :)

Mutta juhannuss meni kuitenkin tälläisisssä kynsissä.
 Eli tavallinen vihreä ranskis alla ja päälle  leimailtu koivunlehtikuvioita, tai no, mielestäni ne on aivan kuin koivinlehdet :)  Valkoisella akryylimaalilla pilkkuja.


 Sitten alkoikin jo mattaväri kyllästyttämään ja lakkasin uudella Puolantuliaisella glitteriä päälle. Kaunis lakka missä hologrammihileitä ja neliöhileitä, vähän kaikkea :)

Muuten olikin leirintäalueella kurja keli, satoi vettä ja yöllä oikein lujasti! Juhannus meni rauhallisissa merkeissä, niin rauhallisesti kuin 5 ja 6 vuotiaiden poikien kanssa vaan voi sujua :D

Mielini tekee vaaleanpunaista manikyyriä. Pitänee alkaa suunnittelemaan!

Ja sitten KMMMM-haaste, joka tuli Tämän mamman matkassa blogilta .

Kuka:
Minä olen kotiäiti. Olen rokkimutsi, vaimo, äiti, mama, ja  viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olen Nainen.
Olen hämäläinen etelä-pohjanmaalla joka puhuu Tampereenpohjanmaata murteenaan :)

Mitä:
Mitäs ihmettä tähän sanoisi.. No kynsiä blogissa ja henk.koht elämä on niin menevää että siitä pitäisi oma blogi perustaa :D 
Kolmisen uotta olen itse askarrellut geelistä kynsiä. Nyt vasta viimeisen vuoden (vai puolivuotta, ei muista enää) opetellut akryylillä. Koko tämän ajan koristellut niitä, mutta nyt vasta viime syksynä rohkaistuin täänne kirjoittamaan ja hyvä niin, mukavia uusia kavereita tullut tätä kautta :)

Mihinä:
Etelä-pohjanmaalla. Tarkemmin Nopankylässä. Asumme  täällä aika metsässä omakotitalossa. Meiltä tulee noin 15km lähimpään kauppaan ja postiin. Meillä ei ole lähinaapureita vaan saamme nauttia rauhasta ja kesämökkifiiliksestä aina :)

Millä: No vaikkapa tällä pian 4 vuotta vanhalla Acerin läppärillä! Tehokas peli, nappeja puuttuu ja kerran on iso kivi tiputettu näytölle. Vähän naarmuja, ei haittaa :)

Milloin: Kello no nyt yksi yöllä. Useimmiten kai näin. Olen yöihminen, kun inspis iskee niin silloin ei nukuta eikä syödä. Silloin hoidetaan hommat!

Ja mukaan meinaan haastaa Rubiiniavokkaat, Turhamainen kynsiä myöden, Kynsikuu, Kynnelle sekä Lepikossa kuhisee :)

Hauskaa viikonloppua kaikille :)