maanantai 31. tammikuuta 2011

Kikkoja ja elämää purkkihirmuna.

Konadointiin ja muuhun puhdistukseen:
Mainitsin aiemmin kikastani millä teen konadit ilman että sotken kynsiäni kynsilakanpoistoaineeseen. Koska leimasin, laatta sekä skapa pitää välillä puhdistaa, niin se käy kätevästi näillä:

Saksipihdit! Niissä on pienet "hakaset" millä ne saa lukittua puristusasentoon. En tiedä onko nämä sairaalasta, eläinlääkäristä vai mistä alunperin. Minulle nämä tuli vanhan talomme mukana ja silloin  käytin näitä aikoinaan  tuttipullojen desinfioinnissa apuna, kääntelin kattilassa pulloja ja nostelin kuivumaan. Olivat niin hyvät!. Yhtenä päivänä sattuivat käteen kun hain kaverille tuttipullo värkkejä. Nyt silmä tarkkana kirpputoreilla. Pinsetit toki ajaisivat saman asian jos jollakin kumilenksulla laittaisi tiukalle ja vanulappu päähän. Pihteihin on kätevä laittaa vanulappu missä puhdistusainetta, pitää pöydällä ja pyyhkiä siihen skrapa, sitten ottaa pihdit käteen ja sillä hingata laatta puhtaaksi :)




Liukuvärjäykseen:
Yleensä olen käyttänyt halpoja keitttiösieniä, repinyt niistä paloja ja kiristänyt ne sopivan pitkulaisen muotoiseksi maalarinteipillä.( Maalarinteippi ja musta PVC teippi on muuten aika ehdottomia myös olla olemassa! ) Tokmannilta bongasin sitten nämä uudet apulaiseni. Nimittäin vaahtomuovisia meikkiaplikaattoreita. Hinta oli niin halpa joten vaahtomuovikin oli harvaa! Kymmenen kappaletta kätevässä muovikotelossa ja hinta 0.90€. Tuolla hinnalla en enää ala repimään sieniä, vaikka sienet tulevatkin varmaankin halvemmaksi. Ja voisihan niitä tehdä valmiiksi :)



Lopuksi purkkihirmunpäiväkirja!
Olen aina ollut rakastunut kaikenlaisiin purkkeihin. Mitä vanhempi, sen parempi. Aina ei tarvitse olla vanhaakaan. Yleisesti ottaen meidän kotonamme ei ole uutta paljoakaan, kaikki tulee kierrätettynä. Purkitan kaikkea mahdollista, keittiössä kuiva-aineita ja pesuaineita, kylppärissä on omat kotelonsa millekin, kodinhoitohuoneessa on pesuainehyllyssä kaikki lasikarahveissa ja lasipurkeissa yms.. Onkos lukijoissani muita purkki-ihmisiä?
Nyt ahkerana kirppari-fanina löysin näin suloisen purkin vanupuikoille (Jotka muuten ovat kapeapäisiä joita minulla ei ennen ole ollut)! Ankkoja, oi voi, ja koko on niinkin sopiva että laatikollinen vanupuikkoja sopi ihan justiinsa ankka laatikkoon! Eikös olekin suloinen? :)

Viimeisenä yksi kuva lempparipurkista. Säilytän siinä vanulappuja kynsi"studioni" pöydällä. Studio sana lienee liioiteltu, mutta se kuulostaa hyvältä sanottuna eikös :D
Sain kolmen peltipurkin sarjan sisareltani  joululahjaksi, ja tämä on niistä pienin. Halkaisija on juuri vähän isompi kuin vanulapun. Isännän mielestä on ihanaa kun mä haalit purkkeja ja keittiöstä kuuluu vakiona "missä on makaronit". Ihan totta, itse sanoi että se on IHANAA! <3
Teksti on jotenkin kuvaava .. :P

Ja koska aihe nyt alkoi mennä sivuun kynsien kuvista ja kikoista niin laitan tähän vielä yhden kuva. Ennen olin ainoa nainen meidän perheessä mutta sitten suloinen Hymy-Neiti valloitti meidät. Ihana hieman yli vuoden vanha vauva. Tai no, aika äsäkkä narttu se välillä tuppaa olemaan jos kissit yrittää lähestyä Neidin luuta.





Aion tehdä tutorialin muotti- 3D koristeista.
Onko toiveita mistä aiheesta haluaisitte postauksia?
Kaikkea saa kysyä ja kommentoida sekä ehdottaa! Luen mielelläni kommenttikentät ja vastaan niihin. :)


Mukavaa viiikkoa kaikille! :)



Ps. Sonnelassa on finaaliäänestys, käykää äänestämässä voittajaa! :)
http://sonnela.blogspot.com/

Kilpailukynsiä

No nyt on Sonnelan teemalakkauskilpailu päättynyt joten voin näyttää omatkin kynteni.
Mielestäni ne oli hyvin onnistuneita molemmat ja olin itse kovin tyytyväinen, mutta makuasioitahan tälläiset kilpailut ovat, joten aina ei voi voittaa :)

Tässä pastellit eli väripläjäys. Nimestä tulee mieleen kirkkaat värit, mutta koska en viihdy niissä niin pläjäytin kynsiini sitten hempeämpää  väriä.

Vedin ensin violeteilla ja sinisellä leveämmät raidat kynteeni. Sitten kapeat pinkin ja tummansinisen väleihin. Lopuksi pilkuttelin raidat samoilla väreillä ja kapeat raidat valkoisella. Aika yksinkertainen tehdä mutta mielestäni mukavan näkökien lakkaus. Kirpputorin myyjä kysyi minulta onko minulla ne valmiiksi lakatut tekokynnet  :D



Ja sittenteema:  mustaa valkoisella.
Siitähän tulee ensimmäisenä mieleen paperi. No käytin sitä ja ajattelin että moni muukin on käyttänyt, mutta tällä nyt ei sitten menty finaaliin. Harmittaahan se, en voi kieltää, oli niin mahtava palkinto!
Jokatapauksessa, paperi pysyi käsien pesusta hulimatta, lakkaa vaan reipaasti!
Ensin lakkasin kynnet mustaksi, sitten liimasin paperissuikaleen keskelle kynttäfolioillle tarkoitetulla erikoisliimalla. Sitten kirkasta lakkaa tässä välissä muutama kerros. Sitten lopuksi helmiä.
Paperi jota käytin oli kirpputorilta joskus kortteja varten ostamani vanha ohutlehtinen sanakirja. Siinä oli pieni printti ja mukavan ohut , kiiltävä lehti, .. sätkäpaperi olisi ollut varmaan myös hyvä mutta harmi kun siinä ei lue mitään :D


Mitä mietä olette näistä kynsistä, Olisko jossakin muussa kilpailussa pärjätty?
 Itse olen ainakin ylpeä töistäni :)

lauantai 29. tammikuuta 2011

Sammakonkutua :D

Se näistä tulee palluroineen mieleen!
Ne siniset painajaiset muuttuivat näin. Poistin päästä lakkaa noin puoleen väliin kynttä. Sitten töpöttelin vaaleampaa sinistä ja harmaata vielä päihin. Tein siis liukuvärjäyksen. Sitten eimasin mustalla konadkuvion kokokynnelle. Lopuksi kiinnitin päälyslakkaan strasseja, sinisiä ja vaaleansinisiä, sekä mustia glittereitä, Tiimarin suurta askarteluglitteriä.  Mikään mestari en konadlajissa ole, päistä loppuu kuva kesken ja joskus menee vinoon jne mutta minua se ei niin haittaa :)

En muistanut ottaa kuvaa tarvikkeista. Mitä muuten olette mieltä, onko tarvikekuva hyvä olla mukana? Ja muutenkin, haluisitteko että kerron mistä konadlaatasta kuva on? Tai muuten yksityiskohtaisemmin miten kynnet teen? Tai onko kuvia ikinä liikaa, mikä on hyvä määrä kuvia? Kysymyksiä, kysymyksiä, mutta näihin olisi kiva saada kommenttia :)
Aion jossakin postauksessa näyttää kuinka minä putsaan konadlaatan ja scraperin, niin ettei kynsilakat sotkeennu pumpulilapussa olevaan kynsilakanpoistoaineeseen. Omistan nimittäin niin näppärät apuvälineet tähän! Saksipuristimet jotka saa lukittua nipistykseen, mutta siitä enemmän myöhemmin :)

Ps. Kissi tuli huitomaan kuvausvaiheessa. Kuvaan päivänvalosta ja vuorokaudenajasta riippuen missä sattuu, ja nyt satuin olemaan kissan lempipaikalla. Niinpä toinen meidän keskenkasvuisista kolleista tuli huitomaan. Kynnet ei siinä niin näy, mutta kissi oli niin hassu! :D







torstai 27. tammikuuta 2011

Ei mennyt niinkuin strömsössä.

Huaaahh.. Olisi varmaan pitänyt jättää nämä kynnet huomiselle.
Kaikki alkoi yhdestä niin hienosta kynsilakasta!

Ostin tiistaina seppälästä Violetin niin mageen kynsilakan. No eilen illalla sitä vielä ihailin kun siivosin työpöytääni. Tänään päivällä piti sitä käyttää niin se oli tiessään, puff! Joku ihme henki sen on imaissut! Ei missään! Tilanne vaikutti jo niin vakavalta että isäntäkin tarjoutui auliisti siirtämään pöytää ja etsimään. Vaikutin siis epätoivoiselta.

Vetäisin sitten kynsille korvaavan tuotteen. Tumma sininen, ihan hieno, mutta ihan hieno on matala arvio sen violetin rinnalla :/ Päivällä ennen lakkausta olin niin tohkeissani ja innoissani arvonnasta, uudesta teipistä ja fimoista ettei tosikaan. Siitä sinisestä se sitten lähti menemään mäkeen ja menikin kunnolla!

Suttasin kynsinauhani, käteni ja jopa poskeeni lakalla! (Jonka huomasin vasta matkalla päiväkodille hakemaan lapsia). Lakka ei tarttunut kynsien päähän, eli ihan niinkuin se olisi kulunut jo siinä vaiheessa. Hoh hoijaa.
No pettyneenä ja turhautuneena illalla kun lakkaa ei löytynyt, menin työpöydälleni ja ajattelin etteihän tässä nyt mitään, puhdistan käteni paremmin ja laitan koristeet kiinni mitä ajattelin alunperin violetille pohjalle. Onnistuin uusilla kapeapäisillä pumpulipuikoilla poistamaan muutamasta kynnestä isot kaistaleet lakkaa kynneltä.

Aloitin kiinnittämään koristeita, liimalla millä aiemminkin. Se kuivui ennen aikojaan ja liiman päälle kirkasta lakkaa mitä en ole tottunut käyttämään. Strassit kiinni. Ja sitten folionauha. Ja sitten  strasseja irti. Typerät, typerät kynnet!! Teipit tarttuivat sormiin ja pinsetteihin, pää hukkui kelasta, sitten se meni kikkuralle kuin lahjanaru.
Nyt istun tässä ja ajattelin että laitampa silti tänne. Ja laitampa oikein lähikuvankin. Ei mennyt niinkuin strömsössä.

Onhan toki muillakin käynyt näin, eiks ookin? Joohan? Kerro Ja lohduta :)
Ps. Tietenkin kaikki kuvatkin tärähti. Tietenkin!!
Laitampa yhden sellaisenkin, siinähän ne näyttää parhaalta :D


ARVONTA!



Tättärää!
Lupasin lukijan kun lukijoita tulee kymmenen ja nyt teitä on jo 15! Wau, kiitos kaikille :)





Palkintona:

*OPI-merkkinen mustikkakynsinauhaöljy, kynän muotoinen näppärä pakkau
 
*Sini-valkoinen lasiviila

*Dotting Tool, pistekynä. Keltainen, ehdoton monitoimityökalu kynsien koristelussa ja huollossa

*Glitterkynä. Kullanväristä, tiheää ja pientä glitteriä on helppo levittää kynnelle, piirtää rajauksia yms.

*Kiekko helmenpuolikkaita, 12 erilaista, suloista väriä

*Pieniä "reikä" kukkia. Sävy oranssin persikkainen, kiiltelee hologrammimaisesti.

Palkinnon sponsoroi MiMax , ja sen arvo on 15€!
Nyt kannattaa siis osallistua, vain yksi onnekas voittaa koko paketin. Postitan sen kirjekuoressa
kotiin, vain Suomeen :)

Aikaa osallistua on 5.2. asti. Arvonta päättyy tasan klo 00.00, tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei oteta huomioon. Silloin saa vain jännittää tulosta !

Osallistut arvontaan kirjoittamalla tämän postauksen kommenttikenttään halusi osallistua sekä sähköpostiosoitteesi yhteydenottoa varten.

Osallistujan on oltava lukijani jotta voi ottaa osaa arvontaan. Nimimerkkisi on näyttävä lukijalistassani vasemmalla puolella blogini etusivua. Näin osallistujalla on yksi arvontalipuke.

Ansaitakseen toisen lipukkeen arvontaan voi mainostaa omassa blogissaan tätä arvontaa. Jos osallistuja näin tekee, tulee kommenttiin laittaa sähköpostiosoitteen lisäksi myös linkki omaan postaukseensa.

Arvonnan suoritan perinteisesti paperilapuilla, ja onnettaria on varmasti tarjolla talossa.

Toivotan kaikille onnea paljon arvontaan, varmasti tästä paketista jotakin kivaa saa näpeilleen ;)

tiistai 25. tammikuuta 2011

Lukijamäärä kasvussa!

Nyt on jo kahdeksan lukijaa, hienoa!
Ajattelin että kun lukijoita on kymmenen niin järjestän arvonnan. MiMax on luvannut sponsoroida arvontaa mukavalla palkinnolla, joten kipinkapin liittymään lukijaksi. Palkinto sanotaan sitten lähempänä ja Vain lukijat voivat osallistua :)

Kävin pitkästä aikaa pikkukaupungin parhaan kynsilakka valikoiman omaavassa Seppälässä. Oih ja voih kun oli tullut uusia sävyjä ModelsOwn iin ja Wet'Wild ja siihen yhteen seppälän merkkiin (mikäsenytolikaan).. Oi sain ihanan vadelman sävyn ja violetin ja sinisen ja ja.. Pitää laittaa kuvia, on ne niin ihanat. Kun on pitkä tauko ettei hanki lakkoja, niin tulee hirvittävä himo päästä kokeilemaan kaikkia. Nyt on Sonnelan kilpailun Väripläjäyslakat sormissa, en halua heti niistä luopua. Sen verran monimutkaiset olivat tehdä, värit ovat  mieluiset hempeät ja kerrankin sain tehtyä oikein tarkasti siistiä jälkeä! Hyvä minä, tätä rataa pitää jatkaa :) Väripläjäys- sanana, minulla siitä tulee mieleen roiskeet ja kirkkaat värit, mutta ihan toista on kuitenkin toteutus :) Mitäs teillä tulee siitä mieleen? Millainen mielikuva?
Osallistun siis kahdella kuvalla, värilliseen ja mustaa valkoisella kuvilla. Palkinto on hillittömän hyvä, 90e arvoinen Konad setti. Nyt vaan peukut pystyyn että mun lakat miellyttävät Sonnea. Toki osallistuvia on varmasti paljon! Ja paaaaaljon mahtavia minitaideteoksia! Lätkäisen kuvat heti tänne blogiini kun mahdollista, etukäteen niitä ei saa julkistaa.

Viikonloppuna pääsen taas tekemään kynnet Annelle. Ajattelin tummansinisellä pohjalla kelta-oranssit lieskat. Rok rok, katsotaan mitä niistä tulee :)

Tässäpä tämän kertaiset löpinät. Peukkuja kaikille kilpailuun!
*RvaM.

maanantai 24. tammikuuta 2011

Kullan kimallusta

Harakka-Heidi näki, koki ja lähti sormenpäät kimaltaen kotiin!
Oli niin mukava rupatella ystävän kanssa pitkästä aikaa, ja lapsilla oli hauskaa! Heidillä on ennekin ollut kynnet ovaalit, ehkä hiukan terävään suuntaan menevät . Ja aina näyttävät. Asiakaspalvelussa on hyvä olla kädet sievänä kynnenpäitä myöden :)



Laitoimme Heidille samaa muovimuttua, mitä olen aikaisemminkin tässä  blogissa esitellyt, kirkkaisiin tippeihin. "Muttu" on vain nyt kullanväristä mikä hologrammaa eriväreihin kivasti mutta ei ole läpikuultavaa. Kynsistä tuli todella kauniit! Ylelliset ja kimaltavat olematta , ainakin omasta mielestämme, mauttomat. Mutta makuasoistahan ei voi kiistellä eikös niin :)
Ja tietenkin vanhempi poika ennen kuvan ottoa kerkisi mennä ja toffata sormenpäänsä kameran linssiin. . Grr!

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Siskon geelikynnet

Sisarelleni tein vaalean violeteilla tipeillä peruskynnet.
Ilman mitään koristeluita niin saa kotona sitten itsekseen lakkailla ja
koristella uusilla nail art lakoilla :)
Geelinä käytin uusia Ceasarsshopin geelejä. Ja on minun makuuni käsitellä, ei valu kovin mutta on kuitenkin helppoa viilailla ja tasoittuu kyllä hyvin. Voin suositella. Ainakin vihreän purkin roosa-ruskea geeli on pysynyt liftaamatta hyvin, ja tämänkin pitäisi olla yhtä tarttuvaa.
Ja tässä tulos. Kuvassa näkyy vaan rumasti tipin raja joka ei luonnossa näy noin räikeästi. onneksi :)

perjantai 21. tammikuuta 2011

Tilausta ei enää odotella!

Jälleeen kerran CesarsShop yllätti!
Eilen tilasin ja tänään se oli postilaatikossa! Kiitos heille :)

Ja muutama sana mikä minua ÄRSYTTÄÄ! Joidenkin blogeissa oli joku aika sitten näistä kopioinneista, että kynsi oli itse keksittynä jossakin muualla seuraavina päivinä. No, minua ärsyttää jos kommentoi, niin blogi pitäjä sivuuttaa kommentin täysin. Eli ei vastata mitään. Tulee todella typerä olo. "Olinpa tyhmä kun kehuin" .
Itse kyllä löydän aikaa vastata jos joku on nin kiva että vitsii kommentoida. On isoja blogeja joille tulee kommentteja paljon ja silti vastataan jokaiseen, se on mukavaa :)


Mitäs mieltä te olette? Ärsyttääkö vai olenko ainoa jolle ei vastata :D

Tilausta odotellessa.

Geelini on päässyt pahasti hupenemaan, tilasinkin tämän ja jotenkin häiräännyin ja luulin tilaavani kirkasta geeliä. Ja voi kun sen avasin, se olikin ihonväristä. Kaverini Maria oli tulossa ottamaan kynsiä joten koeajettiin tämä sitten niin että kirkkaasta geelistä, vanhasta ibd: stä tippien osuus. Itselleni samanlailla ja yllätys oli positiivinen! Geeli on pysynyt liftaamatta paljon paremmin kuin vanhani. Tästä tietenkin sain uutta pontta ja tilasin kirkkaan huoltogeelin, sekä pintageelin joka viimeistelee ja pitäisi entisestään parantaa reunojen pysyvyyttä! Lisäksi otin kirkasta akryylijauhetta että saan opetella senkin tekniikan kunnolla. Innostuin kun huolsin muutaman Annen kynnen ja tein muoteilla niihin uudet kynnet. Kivaa, täpinää, ei malta odottaa että pääsee koittamaan! Nyt pitää hankkia vielä pensseli jolla töpötellä akryyliä. Huuto.nettiä ajattelin, ainakin sieltä tilaamani geeli ja pikku akryylipensseli oli tosi laadukkaat vaikka halvat! Noh, ensiviikonloppuna saa  tehdä uudella geelillä kynnet Annelle, tehdäänkin räikyvän pinkkiä!

Sitten  olen itse ajatellut järjestäväni arvontaa niin täällä on myös yksi. Itse voisin sitten arpoa kun lukijoita on kymmenen, vaikka sen kunniaksi. Nyt kun teitä on jo huikeat kuusi! Jee! Tuolla Tyttö ilman helmikorvakorua-blogissa on ihan mieletön palkinto, kaikki osallistumaan!

Laitampa tähän vanhan kynsikuvan:
Jaanan kesäkynnet. Ovat muutaman vuoden takaa :)
Enpäs edes muista mitä kaikkea näihin käytettiin, pinkkilakka ja koristelakka sekä tarrakukat :)
Siinäpä ne taisi olla.

Mutta nyt taaperran pakkaamaan uimakoulupussia perjantain kunniaksi.
Hauskaa viikonloppua kaikille! :)

torstai 20. tammikuuta 2011

Annen, Kynsikamun kynnet

Tässäpä nämä mitkä kävin kotikäynnillä tekemässä :)
Samalla kaavalla ja aineilla kun omat musta-kultaiset olivat. Lisänä laitettiin
hologrammikukkia vielä kynnen tyveen, ja peukaloon tehtiin ruusut jotka lakalla
 lakattiin kullanväriseksi.

Kynsiä ei ole siistitty kuvaan, kello oli niin paljon kun saimme ne valmiiksi ja kurja ajokeli odotti.

Menomatkalla tuli lumipallonkokoisia lepereitä lasiin ja välillä vettä! Oli kyllä hurja keli. Ennen en ole pelästynytkään niin paljoa kuin kotimatkalla. Yhtäkkiä oli komia triivu tiellä ja siihenhän mun pieni Petoseni tössähti niin että meinasin olla sillankaiteessa, sydän otti muutaman välilyönnin jo. Huh. Tässä "kotitiellä" 15km pitkällä matkalla näkee hirviä silloin tällöin ja luulin etten säikähtäisi enää mitään niin kun on hirvillä totutellut pelkäilemään. Toivottavasti teillä on ollut paremmat ajokelit! Oletko ollut läheltäpiti-tilanteessa?

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Vanhaa ja kulunutta :)

Pääsinpä vihdoin testaamaan 3D muottejani kunnon akryylillä. Värilliset jauheet joita tuli aloituspaketissa ei olleet mistään kotoisin. Niissä kuvio ikäänkuin lässähti ja sitä oli vaikea saada edes sutiin! . En ymmärtänyt mitä tein väärin, kunnes eilen sain kynsikamultani kunnon kirkkaaksi kuivuvaa Millenium-merkkistä jauhetta. Johan terävöityi kukat! Ihanaa! Muutenkin pääsin eilen tekemään kynsiä akryylistä. Eipähän se vaikuta ydinfysiikalta, mutta hankalampaa toki on kuin geeleillä. Minä ainakin pysyn niissä, mutta muille voisi vaikka akryylillä alkaa laittamaankin :)

Käväsin siis eilen tekemässä musta-kulta folio lakkaukset ystävälleni. Rouva oli kovasti iloinen ja minä varmaan vielä enemmän! On se vaan mukavaa saada toiselle onnellinen mieli :) Tämä kamu tekee akryylimuoteilla kyntensä ja minä näppäränä huolsin muutaman kynnen ennen lakkoja. Mukavaa kun on koekaniini nyt kenelle koittaa kaikkea hullua mitä itselle ei ole juuri sillä hetkellä mahdollista :D Samalla tehtiin vähän kynsikoristeista jne vaihtokauppoja. Rikastuin 3D koristelukynällä ja erilaisilla tarroilla sekä akryylijauheella. Jeejee!  Otin tässä muuten kuvan lakkalaatikostani. Vanhan näköinen ompelulaatikko. Sopii meille kun talo on täynnä vanhaa ja kulunuttta :) ..josta aasinsiltana asiaan..

Halusin tehdä ehdottomasti valkoiset ruusukynnet. Tein eilen kullanväriset ruusut lisänä lakkauksiin ja olin niihin niin ihastuksissani että tänään oli pakko saada itselle. Kuva kaverin lakoista tulee myöhemmin.
Alotin lakkaamaan valkoisella  orlyn lakalla. Raitoja tuli ja tämä on ainoa vitivalkoinen , ei metallihohtoinen (eli cremekö?) lakka minulla. Hirvittävän näköistä! Vaikka lakka kuivuikin nopeasti, niin tasaista en meinannut saada millään! Sitten kun vihdoin sain ne tasaisesti lakattua niin huomasin kauhean vekin kynnen päässä- en aloita alusta, en. Viilaan vain lakan päältä ja paikkamaalaan päälle. Sipaistuani lakkaa kuluneeksi, mieleen tuli meidän TV taso eli tämä toimi inspiraationa tälläkertaa:
Tein siis kaikista kynsistä kuluneet, paikkoihin vähän harmaata sävyä Wid and Crazy pullosta. Sitten askartelin kirkkaasta akryylijauheesta muotilla ruusut kynsiin ja lopuksi dottingtoolilla pilkkuja. Ruusut lakkasin ja pilkut tein Yssyn punaisella mattalakalla... Tuonkin sanan (DottingTool)  saisi suomentaa jotenkin, mikähän sen virallinen nimi on? Sanokaas mullekin :)


Kukkuu! Kukas Yssy-pullon korkista katselee :D

Kaikenkaikkiaan olen tosi tyytyväinen kynsiin. Olen hinkunut valkoista pohjaa lakkauksille joulusta asti kun monet teki joulukynsistä valkoisia,ja kuviota muuten,  niin kauniita tuli! Ja kun aloin lakkaamaan, muistinkin heti miksi en ole omaani käyttänyt. Nyt pitää ehdottomasti hankkia uusi valkoinen lakka, ja sinisetkin on vähissä. Kyllähän puutetta on! Noh, josko ensikuun alussa menisi käymään Seinäjoen puljut läpi kynsikamun kanssa :) Ihanimpia on kaikki halvat yllärilakat. Näihin kuuluu ehdottomasti tuo Yssy-merkkinen mattalakka, todella kauniit sävyt!

Sitten vielä se kuva ompelulaatikotani. Alimaisessa kerroksessa on nail art-lakat. Ne vie melkolailla tilaa joten voisi olla muualla. Mahtuisi ehkä kannet kiinni!


Ja viimeisenä: Tänään saapui pakettini Nunnun arvonnasta. Koristelakat on jo menossa eteenpäin! Hyvä lakka, parempi mieli!

Iskeekö sinuun 3D koristeet? Mä taidan olla ihan myyty <3

maanantai 17. tammikuuta 2011

Uusi banneri ja muiden kynnet.

 Tadaaaaa! Uusi bannerini! Rakastan sitä! Kiitos avusta inkulle :)

Eilinen olikin varsinainen kynsipäivä.
Ensin tein geelit ystävättärelleni Marialle ja sitten illalla sukulaisneiti Jessica halusi lakat kouluun.
Omieni akryylikoristeet jäivät taas kesken kun en enää illalla jaksanut mitään alkaa tekemään.

Kuvat epäonnistuivat todella surkeasti. Marialle laitettiin kirkkaat tipit ja ne päälystettiin "muovinmutusella" mitä itselläni oli merelliset kynsissä. Muovisilppua mikä hohtaa vihertävänä ja päivänvalolla muunakin värinä (jos joku tietää tämän oikeaa nimeä niin hihkaisee). Marialle väri oli kirkas muovissa. Sitten laitettiin elämä risaiseksi ja lisättiin tähdenmuotoiset vihreät strassit sivuille :D Nätit tuli, vaikka kuvassa ne näyttääkin hassun littanoilta ja kummallisen mallisilta. Itse olimme tyytyväisiä joten se lienee tärkeintä. Marialle koitin myös CeasarsShopin uutta geeliä, vihreä purkki jota otin vahingossa.. Piti tilata kirkasta. No käyttöön tämäkin menee. Palauttaa ei varmaankaan avattua olisi edes voinut, postissa olisi voinut vähän geeli levitä paketissa :)

Jessican kynnet taas jäivät aika sotkuiseksi kynsinauhoilta ja vierestä. Koitin kyllä vähän siivoilla kuvankäsittelyllä, mutta sitten se vasta kamala onkin! :D Neidin kynsinauhat kun "vähän" kirvelsi niin jätettiin putsaamatta loput. No, kuluuhan ne pesussa :)
Kyllä vain ModelsOwn on erilaista kuin depend. Koitin ensin Dependillä, ja en tiedä onko mun lakoissani jotakin vikaa vai miksi se ei levity? Se jää paakuille ja TOD! epätasaiseksi. Miten niitä hehkutetaan niin paljon? Pullo on kiva kun se on pieni, mutta siihen se hyvä juttu sitten jääkin.

Olen nyt askarrellut siis 3D koristeita akryylistä ja ne on kyllä hauskoja. Jotakin vaihtelua itselle tekemiseen. Siitäkin on pitkä kun minulla on ollut valkoinen tippi, sekin on vaihtelua :)

Ja viimeisenä hehkutus kuinka voitin Nunnun arvonnassa paketin! Jihuu! Olen niiiin iloinen kun tällä arpaonnella ei paljon yleensä juhlita. Lupaisin vastauksessani vanhimmalle sisarelleni  koristelulakat koska samat löytyy jo minulta. Koristelunauhaa hopeisena, Opin lakkaa eikä fimoja ole ollenkaan joten tosi kiva päästä kokeilemaan. Silmissäni näen jo oranssit hedelmäkynnet, kesä mielessä :)

Oikein mukavaa viikkoa kaikille! Täällä tulikin eilisen huikean tuulen ja pakkasen jälkeen nollakelit joten minun on parasta ajaa vain pakolliset ajot ja pysyä sisällä kynsieni kanssa :)

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Nyt myös facebookissa :)

Päivittelen myös facebookkiin kynsipostaukset.
Kaikki halukkaat tykkäämään :)

 Nail Slave pitäisi löytyä!

Siirtofolio tutorial

Kerron tässä kuinka itse koristelen kynnet siirtofoliolla. En ole ammattilainen, vaan kiinnostunut erilaisista tekniikoista koristella kynsiä . Täysin itseoppinut Artisti :) Kommenttia pitää jättää jos on keksinyt vaikkapa eri tekniikan tehdä toisin jotakin!

Tein tässä vain puolet kynnestä foliolla ja toisen puolen jätin lakalle. Foliolla voi koristaa koko kynnen yhtlailla kuin puoletkin.


Kuten edellisessä postauksessa kerroinkin, siirtofolio on ihan kuin ohutta muovia johon on takapuolelle kiinnitetty kuva joka kynteen halutaan. Kun "muovi-folio" painetaan kynnelle, jää siitä kuva liimaan kiinni ja muovi irtoaa pois. Ikäänkuin siirtokuvana :)

Asiaan..




1. Lakkaa kynsi tavalliseen tapaan. 






2. Leikkaa foliosta tarvitsemasi kokoinen pala. Voit käyttää myös kokonaisena “nauhaa” ja painella sitä kynteen, mutta ensimmäisellä kerralla taitaa olla helpointa näin.




3. Levitä  siirtofoliolle tarkoitettu liima kynnelle, siihen osioon mihin folion haluat. Sivele sitä ohut kerros. Kuvassa on liima levitetty ensin pikkurillille, sitten nimetön ja viimeisenä keskisormi. Näissä näkyy kuinka ensimmäinen sormi on jo kuivunut. Liiman pitää kuivua hetki, siitä tulee täysin kirkasta. Jos liima on yhtään valkoista kun folion painaa paikalleen, se ei tartu.





4. Kun liima on täysin kuivaa, ota haluttu folion pala ja paina se liiman päälle. Folio nappaa välittömästi kiinni. Paina foliota voimakkaasti.





4a. Kuvassa näkyy kuinka folio on tarrannut heti kiinni ja muovikalvo noussut tavallaan  ilmaan. Eli liima on  ollut rittävän kuivaa ja siitä kohden folio on valmista irroitettavaksi.Se  on kuitenkin osaksi kiinni.





5.  Silittele folio kiinni kynnellä varovasti, pumpulipuikolla taikka ihan sormenpäällä. Kalvo alkaa itse hieman nousta koska kynsi on kaareva.







6. Lopuksi kun folio on kokonaan tarrannut kiinni, irrota päälykalvo varovasti. Kuvassa on palanen ennen ja irroituksen jälkeen. Tarkkana reunoilla :)





7. Sitten vimeistely, kirkas lakka päälle. Voit laittaa useamman kerroksen niin folio pysyy kauemmin. Se kuluu kynsistä tavallisen lakan tapaan. Poisto on myös yhtä helppoa ja tapahtuu samalla tavalla :)




Toivottavasti tästä oli apua ja selventää tapaa tehdä siirtofoliolla. Mukava ja helppo tapa tehdä todella näyttävät kynnet! :)